מתי יש הופעה אצלה בבית? מישהו יודע לגבי תאריך 17/12 שזה יוצא יום ו', או איך אפשר לברר את זה?
M mushony New member 1/12/04 #1 מתי יש הופעה אצלה בבית? מישהו יודע לגבי תאריך 17/12 שזה יוצא יום ו', או איך אפשר לברר את זה?
G gordever New member 2/12/04 #3 יש אצלה בבית בכל יום שישי בסביבות תשע וחצי או עשר נראה לי בבית שלה בכל יום שישי ולא צריך להזמין כרטיס אפשר פשוט לבוא
יש אצלה בבית בכל יום שישי בסביבות תשע וחצי או עשר נראה לי בבית שלה בכל יום שישי ולא צריך להזמין כרטיס אפשר פשוט לבוא
I itaikadosi New member 2/12/04 #1 תכ'לס... הייתי הולך לזה... אבל היא גרה ממש רחוק! (בצפון) , ואני בבאר שבע, יקח לי יום שלם למצוא את המקום הזה....
תכ'לס... הייתי הולך לזה... אבל היא גרה ממש רחוק! (בצפון) , ואני בבאר שבע, יקח לי יום שלם למצוא את המקום הזה....
G gordever New member 3/12/04 #7 חחחחחחח קרעת אותי!.. אבל היא עושה סבב הופעות בארץ אז יכול להיות שהיא תגיע גם לאיזור באר שבע
ס סליידר New member 3/12/04 #5 זה קבוע ביום שישי? איך אפשר לברר? יש מצב שאני יסע איזה יום לשם ואני יגלה שאין הופעה? אגב זה בחינם? איך היא מרוויחה מזה חוץ מהפרסום והכיף?
זה קבוע ביום שישי? איך אפשר לברר? יש מצב שאני יסע איזה יום לשם ואני יגלה שאין הופעה? אגב זה בחינם? איך היא מרוויחה מזה חוץ מהפרסום והכיף?