מתי יש הופעה של דני באוקטובר? ב-19 או ב-12?
A A duli T New member 29/9/06 #4 ד"א, גברת החתולים, יש לך טעות בחתימ *ה "תמיד נרצה להתאהב..." "כי סופות חזקות מתקרבות ובאות, מתקרבות ויורדות עלינו עדיין..."
ד"א, גברת החתולים, יש לך טעות בחתימ *ה "תמיד נרצה להתאהב..." "כי סופות חזקות מתקרבות ובאות, מתקרבות ויורדות עלינו עדיין..."
A A duli T New member 29/9/06 #3 ../images/Emo41.gif19.10,ה', דניאל סלומון בהופעה../images/Emo41.gif בחמדת ימים, 22:00. תבואו!!
A A duli T New member 30/9/06 #10 בצפון הרחוק. שפר אומר למישהו משהו? http://www.hemdatyamim.com/ - האתר שלהם
L LOLI152 New member 29/9/06 #8 נצל"ש דוד שלי אמר לי שלפני כמה ימים הוא ישב באיזה בית קפה וראה שיש הופעה חיה ואז הסתכל וראה שזה דניאל סלומון.. ממ.. מעניין..
נצל"ש דוד שלי אמר לי שלפני כמה ימים הוא ישב באיזה בית קפה וראה שיש הופעה חיה ואז הסתכל וראה שזה דניאל סלומון.. ממ.. מעניין..
ק קורא לה אלה 1 New member 3/10/06 #15 תבואי כבר למעבדה במוצ"ש ! את יודעת, המרחק מרעות לירושלים ל-א כ-ז-ה נורא ...
ק קורא לה אלה 1 New member 3/10/06 #17 אהמ בואי נראה... עכשיו יש שעון חורף נכון ? אז השבת יוצאת מוקדם. חוץ מזה, ההופעה בעיקרון מתחילה ב- 22:00 לגבי החזרה אולי תהיה בעיה...
אהמ בואי נראה... עכשיו יש שעון חורף נכון ? אז השבת יוצאת מוקדם. חוץ מזה, ההופעה בעיקרון מתחילה ב- 22:00 לגבי החזרה אולי תהיה בעיה...