מתי יש מסיבה?

מתי יש מסיבה?../images/Emo166.gif../images/Emo171.gif

יום שישי את יודעת... יש בעיר מסיבה ! תסלחו לי אם כבר היה כזה משחק.. אני ממש לא זוכרת ויש לי חשד קל שכבר היה... (או שאולי היה עם מספרים?)
והמשחק: שירים שיש בהם את ימות השבוע
יש די הרבה כאלו... אני אתן כמה עוד דוגמא אחת: >>|כדורגל| בבוקר יום ב´ הזברה קמה לבשה מן הסתם את מדי המונדיאל
*אם כבר הסתבכתי עם המילים אתם יודעים מה היא באמת לבשה ביום ב´? וכמו שמורתי היתה אומרת: ב ה צ ל ח ה

קוציני

New member
אני חושב שאת בגדי ההתעמלות ...

בקשר לימים יש את : monday,monday can´t trust that day - האמהות והאבות i don´t like monday - עכברושי בומטאון Cure - Friday I´m In Love יום שישי חזר -מתיתיהו כספי בוקר יום ראשון ליד התחנה חיכתה עימו עד שתבוא רכבת .. - בן יפה נולד.

המממ

New member
ובכן...

u2- bloody sunday (או שמא הוא דיבר על יום שני?) the bangles- manic monday craig david- 7 days (אני בכלל לא בטוחה שזה שם השיר, אבל בטוחני שכולכם זוכרים את השיר שבו הוא מספר כמה פעמים בשבוע הוא אההה... מכיר מקרוב איזו בחורה). לזוהר ארגוב יש שיר שבו הוא מונה את ימי השבוע או משהו כזה (כל המומחים, אנא גלו לנו מה שם השיר הזה!) כפי שאתם רואים, אני בטוחה רק בשם של השיר של הבאנגלס. אופס...
אבל בכל זאת הבאתי כמה רעיונות.

קוציני

New member
השיר של זוהר ארגוב

אני חושב זה "לשכב על הגב" ואם בימות השבוע עסקינן איך אפשר בלי חיפושיות eight days a week

lital_helmer

New member
כמה:

עוד שבת...עוד שבת עברה בשקט של טיפקס. ביום ראשון תפוחי אדמה ביום שני תפוחי אדמה ביום שלישי תפוחי אדמה. ויש את: פסוליה...בכל שבוע...פסוליה לי ולך פסוליה...הלך עוד שבוע... ליטל

קולאז

New member
ביום שישי במוסך שלי היא הגיעה לבדה

לחפש אותי... נשבעת לכם שיש שיר כזה... רק שאני לא זוכרת את שמו... וגם בשיר "רנה" מוזכר יום חמישי...

roger

New member
יא אני זוכרת..

אפילו היה לו קליפ שתמיד שידרו אותו בערוץ 2, באיזה מוסך אחד והייתה לה שמלה אדומה.. יו ברח לי השם של הזמר...

אהה! איך יכולתי לשכוח?!

Beatles - She´s Leaving Home ("Wednesday morning at 5 o´clock as the day begin...")

מי אוהב את השבת?

it´s monday morning 5:19-realto וכמובן easy like sunday morning שבת בבוקר יום יפה אמא שותה המון קפה עוד שבת-טיפקס

Subil

New member
שיר עם ימות השבוע

התמונות שבאלבום -"וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח"- חיים משה bye bye Mr.Sub

למעלה