מתי יש תשובות למבחני מו"ר? של מועד ספטמבר..
M mmm wondering New member 18/9/06 #3 שלום אושרית, מה המצב?? איך היה מו"ר?? המון בהצלחה תגידי את חושבת שהסכם בטכניון עוד יירד?? והאם יש מתקבלים חוץ מעתודאים ואקדמאים?? תודה
שלום אושרית, מה המצב?? איך היה מו"ר?? המון בהצלחה תגידי את חושבת שהסכם בטכניון עוד יירד?? והאם יש מתקבלים חוץ מעתודאים ואקדמאים?? תודה
ל לטינית בנשמה New member 18/9/06 #4 אולי ירד עוד טיפה אבל לא יותר מזה. עד כמה שידוע לי, במו"ר של ספטמבר היו גם מועמדים לטכניון על סמך בגרויות ופסיכומטרי, ככה שיכולים להיות מתקבלים חוץ מעתודאים ואקדמאים. באופן כללי, שום דבר לא סגור עד שבועיים אחרי תחילת שנת הלימודים.
אולי ירד עוד טיפה אבל לא יותר מזה. עד כמה שידוע לי, במו"ר של ספטמבר היו גם מועמדים לטכניון על סמך בגרויות ופסיכומטרי, ככה שיכולים להיות מתקבלים חוץ מעתודאים ואקדמאים. באופן כללי, שום דבר לא סגור עד שבועיים אחרי תחילת שנת הלימודים.
ל לטינית בנשמה New member 18/9/06 #6 יש סיכוי לדעתי, אבל יותר נמוך מזה אני לא בטוחה שירד. בכל מקרה, הטכניון הוא מקור הרבה יותר טוב למידע הזה ממני, עדיף שתנסי לדבר איתם.
יש סיכוי לדעתי, אבל יותר נמוך מזה אני לא בטוחה שירד. בכל מקרה, הטכניון הוא מקור הרבה יותר טוב למידע הזה ממני, עדיף שתנסי לדבר איתם.
ל לטינית בנשמה New member 18/9/06 #8 בעיקרון כן אבל עדיין יש אנשים שצריכים להתקבל עם מו"ר של ספטמבר, ככה שזה לא רק על סמך ביטולים.
M mmm wondering New member 18/9/06 #9 הלוווואייי.. בטכניון מסרבים להגיד תודה רבה אושרית..נקווה לטוב הלוואי שאתקבל ואכתוב כאן בפורום שהתקבלתי כנ"ל בשבילך
הלוווואייי.. בטכניון מסרבים להגיד תודה רבה אושרית..נקווה לטוב הלוואי שאתקבל ואכתוב כאן בפורום שהתקבלתי כנ"ל בשבילך
ל לטינית בנשמה New member 18/9/06 #10 היו אנשים שהצליחו להוציא מהם איזושהי הערכה, תמשיכי להתעקש. לכי אחורה כמה דפים בפורום, כתוב בדיוק עם מי דיברו.
היו אנשים שהצליחו להוציא מהם איזושהי הערכה, תמשיכי להתעקש. לכי אחורה כמה דפים בפורום, כתוב בדיוק עם מי דיברו.