מתי כבר השרידן תגיד ללואיס

HAINEEKEN

New member
מתי כבר השרידן תגיד ללואיס

מה שהיא שמעה???? חלסא נמאס מהאי ההבנה הזאת שנמשכת חודשיים בערך.

backstreet girl

New member
גם אני מתה שהיא כבר תגיד לו אבל....

אין מה לעשות. זאת אופרת סבון. למה ציפית????

LauraLF

New member
נצל"ש

חח אני מתלהבת עכשיו עידכנתי את כל הגלריות... חוץ משל תרזה כי אין לי כוח יותררר

Bow Wow2004

New member
חודשיים?

לא עברו חודשיים מאז הקרנבל, מאז הפרק הראשון... שרידן תפסה את לואיס המתחזה עם המסיכה לפני 5,6 ימים. לא יותר.

אעלק!../images/Emo58.gif

עד עכשיו גם בארה"ב היא לא אמרה לו מה קרה באותו יום, הם פשוט הסכימו להתחיל מחדש, עם דף חלק, ולשכוח ממה שקרה, כי הוא לא יודע על מי היא מדברת והיא לא רוצה לספר לו, אז זהו.

adi48

New member
../images/Emo58.gifלא נכון

היא כן אומרת לו מה היא שמעה... ואז הוא לא מבין על מה היא מדברת והם מחליטים לפתוח דף חדש...

leeo

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היא לא תגלה שג'לויאן תיכנן את זה? איזה באסה......

adi48

New member
היא כן תגלה שג'וליאן תיכנן את זה

אבל עוד פול זמן כשהיא ולואיס יהיו מאורסים...

shuis4ever

New member
../images/Emo58.gif נכון, וזה יקרה בתקופה

ששרי ולואי יגורו ביחד בקוטג' שלה (
) כשהוא יהיה השומר ראש שלה. היא תגיד לו מה היא שמעה, הוא יכחיש, היא תגיד שהיא בטוחה שזה היה הוא, ואז הם יחליטו, כמו שמישהי אמרה פה, לעזוב את זה ולהתחיל מחדש. אבל עד כמה שידוע לי שרי לא מגלה שזה היה ג'ולי. אווווווווווף

shuis4ever

New member
רגע...רגע...רגע....../images/Emo141.gif

את בטוחה? הלוואי והיא מגלה. מה התמונות האלה אמורות להגיד לי בדיוק? אין לך איזה תקציר שזה כתוב שם? איך את יודעת שהיא תגלה?????

adi48

New member
כי...

קראתי מה שהולך לקרות. שג'וליאן ינסה שוב לעבוד על שרידן והיא רואה את "לואיס" שוכב עם איזו אחת ואז פתאום בא לואיס האמיתי והם מבינים מה קרה. כשלואיס מרביץ למתחזה הוא זורק אותו על ארון ואז הם רואים בתוך הארון את ג'וליאן ורבקה מתחבאים אז הם מבינים...

Bow Wow2004

New member
את לא יכולה להתווכח עם האמת

שֲריִדן רֵאַתה אֵת לואַיסִ מַדבָר בָפלּאָפָוֳן בָמָזֵח ואֶומֵר שָהוַא מָנצל אּוֹתֵה וֵתמּיד נֵיצִל לָפנָי 6 יּמּיםֵ בַדֳיּוקֳ!

למעלה