רצוי שהדיוקן שיהיה על השטר יהיה של מנהיג שעשה רבות למען המדינה, כגון מנחם בגין או בנימין נתניהו.
אני לא מדבר פוליטיקה. זה לא חייב להיות רבין על השטר. פשוט לקחתי את התמונה מויקיפדיה. זה העיצוב של השטר של 500 שקל שתכננו אבל לא שוחרר מעולם.רצוי שהדיוקן שיהיה על השטר יהיה של מנהיג שעשה רבות למען המדינה, כגון מנחם בגין או בנימין נתניהו.
אז זהו שעכשיו אחרי הפשלה הגדולה שהייתה לנו ב-7 לאוקטובראני לא מדבר פוליטיקה. זה לא חייב להיות רבין על השטר. פשוט לקחתי את התמונה מויקיפדיה. זה העיצוב של השטר של 500 שקל שתכננו אבל לא שוחרר מעולם.
אי אפשר.
לעשות בשביל המדינה זה עוד קטן עליי. אני אעשה בשביל כל העולם.אי אפשר.
על שטרות מציירים אנשי שם
נשיאים, ראשי ממשלות, דמויות מההיסטוריה היהודית
כמו ביאליק, חנה סנש וכדומה..
ואתה מה?
מה עשית בשביל מדינה?
פה זה מתחיל ונגמר בינתיים.אני אעשה
למה ככה? הקיסר קליגולה הטביע את עצמו על מטבעות עוד בימי חייופה זה מתחיל ונגמר בינתיים.
קודם תעשה בפועל.
לאחר מותך יש מצב שבמידה והעניין יתממש יהיה שטר בדמותך.
לא לפני.
אהבתי את: "אני אור אני אהבה"לעשות בשביל המדינה זה עוד קטן עליי. אני אעשה בשביל כל העולם.
אז מה אני אעשה בשביל כל העולם?
דברים רבים מאוד ואדירים מאוד.
דברים כל-כך רבים, וכל-כך אדירים, שבידי ההיסטוריונים לא תיוותר ברירה מלבד להכריז עליי כעל גדול בני האדם של המאה ה-21 בפרט, ושל האלף השלישי בכלל.
רק חכה ותראה.
השם שלי הוא מאור פז ואני הבן-אדם הכי חכם, מוכשר, מעניין, מופלא בכל העולם כולו.
אני אור. אני אהבה.
אני חיבוק. אני נשיקה.
אני תקווה. אני נחמה.
אני צחוק החיים. אני שמש העמים.
צפה בקובץ המצורף 104357
המנהיגות של נתניהו נתונה בסימן שאלה גדול.מנהיג שעשה רבות למען המדינה, כגון מנחם בגין או בנימין נתניהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.