מתי כבר נחליף רוק מקריש זו בפיו של זה?

birth and death

New member
מתי כבר נחליף רוק מקריש זו בפיו של זה?

נמק מאדים שלי... מתי זה יהיה בסדר... גופות בוערות. זה לא אמור להיות ככה. אנשים רקובים מופיעים מולי, צולעים בלי להרגיש, בלי לשים לב. לא מבחינים בי בכלל. והכל בראש לי. הוא בא אלי, מושיט יד. בוער. זה לא אמור להיות ככה. אני מסתכלת לו בעיניים, הן מחזירות לי מבט לח של עצב. יגון קודר. חודר לתוכי. מבעיר את החזה, מקפיא את הלב. דם מבעבע בעורקים קפואים. הוא מביט אלי, רקוב ונוטף עור אכול. שותק. זה לא אמור להיות ככה. והכל בראש לי. אני בורחת לשירותים, בין כל האנשים שבוערים סביבי, נזהרת לא להכוות. בין כל הגופות הכחולות שמדדות סביבי בלי לשם לב שהם קיימים. מחפשת מראה. הכל מטושטש, העיניים צורבות, הראש כואב. לא קלטתי את זה עד עכשיו, המבט שהמראה מחזירה לי מסביר לי שאני בוכה. הדמעות השקופות נוזלות על כתמים סגולים, מנצנצות כמו כוכבים. חלקים בפנים שלי נמקו, השפתיים שחורות וכבר לא מתולעות. הן ברחו והשאירו חתיכות בשר שחורות ומחוררות. דמעות מנצנצות עליהן כמו כוכבים בשמיים השחורים. אגלי זיעה מצחינים את התחתונים שלי, הערווה הכתומה שלי, סבוכה ומצחינה כמו יער של וורידים קרושים. עגלים מתים מופיעים לפתע, לוחשים לי להתלבש. המים בכיור מולי זורמים, לא זוכרת שהפעלתי את הברז. הגופות הלבנות לוחשות לי שזה בסדר. הן מציעות לי ללבוש את הצמר הצחור שלהן... עגל גורר את עצמו בגועל מבחיל על הרצפה, מושיט לי את הצמר שלו, צחור כשלג, אני שלגייה. הריח שלו טהור, כמו בגדים חדשים, כמו מחשבה של תינוק. אני עוטה עלי את חלוק התלתלים ומרגישה את הרוח הקרירה מחממת את רוחי. עם כל שבריר משב רוח התלתלים הלבנים מתייבשים ומתקשים לקרסים, דרדרים. הזיעה מתפשטת אל מחוץ לצמר ומאדימה עם כל נשימה שלי. אני מנסה, מנסה לא לנשום. הנשימה שלי כבדה ואיטית, יותר ויותר. אני מנסה לא לנשום אבל נחנקת מאפר בגרון. מעפר פיות ושלדים. עם כל השתנקות הכתמים הופכים אדומים יותר עד שאני מוצאת את עצמי מדיפה צחנה של רפש גופות וטבולה בדם מצחין, מרוחה בריקבון של אלף תינוקות מתים. אלף ראשי בקר תלויים בשמש היוקדת של מצדה בקיץ. מוקפים בלוחמים מקודשים גדומי ידיים ובקועי גולגולת. אלף עגלים פשוטי עור, כחולים ומבותרים, פלחי בשר קטועי חצאי גפיים ועצמות מבצבצות אל תוך צואה רטובה. אדמה לחה של גן עדן לשדים. והכל בראש שלי. וזה לא אמור להיות ככה. ואני בוערת. והלב מפמפם גבישי קרח. חתיכות עור ופלחי בשר זורמים בעורקי ומתפלשים לי בקיבה. רוקדים לריח הבשלות. מזיעים את דמם האדום. ושפתיים שחורות ניבטות אלי בטישטוש מן המראה. לוחשות בקושי וכאב שמורגש בכל הברה שנשמעת מהן: זה לא אמור להיות ככה... זה לא צריך להיות ככה... אבל אני לא יכולה... לא יכולה לסבול את העולם האמיתי שנגלה לרגשותיי כשאני בולעת את הגלולות... מישו פה קרא עד הסוף ויכול להגיד משהו חוץ מ"איכס"? ולמי ששואל את עצמו פשוט שמעתי הרבה דת' מטאל ביומיים האחרונים תודה:)

הכל מתנקז החוצה...

כל הרוע, האכזריות והרגש המזוהם (תרשה לי לכתוב "איכס"??) יכול להיות שזה טוב להשתחרר בצורה כזו, ויכול להיות מאד שלא.

birth and death

New member
להשתחרר...?

פשוט כתבתי את כל מה שעלה לי בראש אחרי שראיתי גופה בטלוויזיה איזה מגעיל גופה אמיתית פשוט מישהו שמת ואז שמו אותו איפשהו והוא נרקב לאט לאט והראו את זה בטלוויזיה!!! איכככס וכמה שירים חולניים של להקות חולות וזה שהרבה זמן לא כתבתי כמו שצריך כל זה הביא לפריקה של כל היצירתיות הצורך לתאר הכל כל מחשבה רגש ואירוע הכל התגבש לידי סיפור רדוד זה עם פואנטה בשקל שמורכב כולו מתרגול כתיבה באמצעים זולים פשוט גועל נפש גם הסיפור עצמו תודה:) ואני לא כותב ככה בדרך כלל

birth and death

New member
וגם...

תגובות מסויימות על פרסומים אחרונים שלי גרמו לי לרצות להביע ציניות מופרזת כזו אז זה בשבילך KORYZ

birth and death

New member
"רוע, אכזריות, ורגש מזוהם"?!

זווקא זה מורכב מתמימות של לב טהור מידה של נאיביות רחמים רגש מזוהם אולי רגש טהור שמזוהם ע"י החיים האמתיים, שנוראיים יותר מכל סיוט כמו הגיבורה בסיפור שמעדיפה לא לקחת את התרופות שלה ולהישאר בהתקפים פסיכוטיים לנצח כי הרי העולם האמיתי אחרי הכל אמיתי ואצלה כמה שהמצב גרוע וחולני הוא קיים רק בראש בטח שזה לא ככה לחולים אמיתיים אבל זה סיםור וההגזמה פה נחוצה להדגשת הפואנטה יום טוב:)

יום מקסים!! (כלומר לילה...)

ומקוה בשבילך ובשבילנו שתפסיק לראות גופות בטלווזיה ותחזור לשירים הנהדרים שלך!! ויאאאאאאאאלההההההההה!!!!!!!!! אני לא ראיתי את הגופה, אז למה שאסבול אם אני רוצה בסך הכל לקרוא שיר שלך?? ועד שהבנתי....

עדי0078

New member
נראה לי

שיצא לך הרבה מעבר למה שהתכוונת כי יש שם המון לאדעת איך לקרוא לזה.. מסרים סמויים שאין לי כוח לחשוב מה הם, אבל הם שם, בהזדמנות אני אחשוב ואחזור אלייך, אבל ביינתים זה נורא יפה גם ככה ונראלי שגם אני איפשהו הושפעתי מהמעבר שורות הזה של כולכם, זה דיי כיף

למעלה