חבל...
חבל שככה אתה חושב. חבל שככה אתה מרגיש. אני לתומי חשבתי שמטרת הפורום היא להחדיר מוטיבציה ולא להשניא את הצבא על נער בי"ב... אתה גם טועה ובגדול אבל זה כבר משהו אחר. כשאני התגייסתי, טיפלו בי כל כך יפה, היו לי המון בעיות כי כשהגעתי לצו ראשון בדיוק התחילו לשדרג את המחשבים וזה יצר המון בעיות. אז יצא שלא יכולתי לבצע בדיקות למשל, אז מש"קית הת"ש במדור פר"ט דאגה שאני אעשה בקופ"ח ושהתשובות יועברו בהקדם למפקדים. היא גם רצה אין-ספור פעמים להעביר טפסים שונים בשבילי, היא תמיד הייתה אדיבה ואפילו מאוד מתוקה, חייכנית, ועשתה את התפקיד שלה בצורה מדהימה! אתה יודע שברגע שלובשים את המדים, אוטומטית מתחילים לקטר! ולא חשוב על מה... אז אתה טוען שאנשים לא רוצים להיות שם... אני לא בהכרח מסכים איתך, זה הכל תלוי במי נותן את השירות ואיך נותנים אותו. אמרתי בעבר, שגם את התפקיד שלי עשה מישהו (לפני) שממש לא עבד בחשק ואנשים לא אהבו לבקש את עזרתו, והשתדלו לא לפנות אליו ואם כבר פנו אז זה בדרישה/פקודה כי אחרת הוא לא זז. כשאני הגעתי, הדברים השתנו, אני קיבלתי את הפקיד בחיוך... אף פעם לא היו תלונות על השירות שלי, ולהיפך, את אות המצטיין הראשון שהיה ענפי, קיבלתי כי הגיעו המון שיחות לרע"ן שלי, ששיבחו אותי ואת הצוות שהובלתי. זה הכל תלוי בגישה....