מתי כספי בבאר-שבע 23/3/2006

uzika

New member
מתי כספי בבאר-שבע 23/3/2006

היכל התרבות באר-שבע שעה 20:30 המופע החדש - "את האישה שלי " מחיר כרטיס - 90 ש"ח סטודנטים , חיילים וועדים - 75 ש"ח מהרו , הכרטיסים אוזלים !!! 050-2033087,08-6205003,08-6271065

carmel88

New member
נכון..

שכבר המון המון המון זמן ומים עברו מאז כתבתי לאחרונה בפורומתי... אבל אולי הגיע הזמן לחזור :) אתמול בשמונה בערב ישבתי לי בבית, מתעצלת להיפרד מיום עבודה מתיש ונהדר, ואז נזכרתי שיש איזה מתי היום בב"ש. לא ביררתי מתי ולא הזמנתי כרטיסים כי לא חשבתי שאוכל להגיע. רבע שעה אחר כך מצאתי את עצמי עומדת בקופת היכל התרבות של ב"ש ומתחננת על נפשי שימצאו כרטיס עזוב. לא ידעתי אם אני אהנה מהמופע. אמרו שזה "את האישה שלי" ואני מודה שלא מאוד אהבתי את האלבום. התבדיתי. ובגדול... :) א- הבחירה של השירים מ"את האישה שלי" הייתה נפלאה, והוא באמת בחר את הטובים, לטעמי. ב- ההחזרה לחיים של שירים שנשכחו מעל בימותיו של מתי היתה מרגשת ממש. בכל פעם שהוא אמר "השיר הבא הוא מהאלבום..." החזקתי אצבעות שזה יהיה שיר זה או אחר והוא תמיד קלע :) אמנם הייתי שם בגפי (גם זו חויה מיוחדת במינה) אבל הכתפיים לא הפסיקו לקפץ והעיניים לא חדלו להבריק :) זו היתה זריקת אנרגיה מדהימה ונחוצה אחרי שבוע מעייף... מתי- היה לי ערב קסום. תודה.
שבת שלום :) כרמל

mbotc

New member
אחח.. איזו הופעה!!!

מתי, היית נהדר אתמול!! לא רק מתי, כל הלהקה - אחד אחד - פשוט תענוג צרוף!!! כל-כך הרבה זמן ייחלתי להופעה מסוג כזה. לא עוד הופעה תבניתית ומוכרת של הלהיטים הידועים. סוף סוף מתי נתן אתמול הופעה בה כל שיר ושיר הפתיע מחדש - פתיחה עם "זה מכבר", אחריו "שלום עליכם" (במקור עם בועז שרעבי), "הנה פתחתי חלון" (!!)... ועוד ועוד.. קשה היה שלא שלא לשים לב לרמתם הגבוהה של הנגנים שמתי בחר כלהקה. כולם נגנים משכמם ומעלה עם חוש קצב מדהים ,כנדרש מנגינה עם מתי כספי (למותר לציין את הנגינה הייחודית כל-כך של מתי) הביצוע ל"מערבה מכאן" היה מעולה עם דגש על הגיטרה המייללת בקטע השקט של השיר. קצת חבל שהסאונד לא היה משהו - כדאי שבהיכל התרבות יחליפו את הרמקולים המתנ"סיים שלהם במשהו קצת יותר מקצועי... אבל כמובן שפרט זה היה שולי בערב פשוט נפלא שמתי נתן לנו. הוא היה ממש במצב רוח טוב וקטעי הקישור שלו בין השירים היו פשוט קורעים!! אמנם מתי כבר לא צעיר, אבל האנרגיות בהופעה והרעננות של קולו נשארו בדיוק כמו לפני 20 שנה ואולי אפילו השתבחו (כך לפחות טוען מתי..). איזה עוד שירים היו? שיר מלילה (כמובן), בלילות העיר (מ"מתי"), על ראש שמחתי, ימי בצורת, שיר עם נקי, שיר מס' 6 ("בהשראת הכביש"), זמר שלוש המחוות, הייתי אומרת (!!).. ו"מרוב אהבה" של יוסי בנאי..זה פחות או יותר מה שאני זוכר.. אההה.. ובהדרן: מישהו, ילדותי השנייה וימי בנימינה המתחייבים.. ולסיום סיומת .... יום שישי חזר!!! כן כן.. בקיצור - תודה תודה תודה לך מתי על חוויה סוחפת ומרגשת שהענקת לי אתמול!!

למעלה