מתי כספי הפקדון נכנסים לעו"ש?

Sami144

New member
מתי כספי הפקדון נכנסים לעו"ש?

מיד אחרי 5 שנים מתום השחרור או רק לאחר 7 שנים? והאם זה מתבצע אוטומטית או שצריך לבקש? (משכתי בעבר חלק מהכסף)

Charo

New member
LOL מתי כספי ../images/Emo3.gif

אחרי 5 שנים אתה יכול לשחרר את הפיקדון אם אחרי 7 שנים לא תשחרר הכסף יעלם

Sami144

New member
יש פה נציג רשמי של הקרן להכוונת חיילים?

זה לא בסדר שאני צריך להטריח את עצמי לבנק, לחכות בתור, לשלם חנייה, וכל זה בשביל פעולה פשוטה. למה אי אפשר לבקש את זה בפקס? איזה טמטום זה, איזה בנאדם לא ירצה שהכסף יעבור לעו"ש בתום 5 השנים? אני בטוח שיש כאלה שלא שמים לב ושוכחים מזה ואז צה"ל גוזר קופון. פשוט בושה למדינה. עוד סיבה לכך ששירות בצה"ל רק מזיק למי שעושה אותו

Charo

New member
מי ישמע מה ביקשו ממך

כולה ללכת לבנק, להראות ת.ז למשוך את הכסף עשית מזה מינימום יציאת מצרים אחרי הכל מדובר פה בסכומים לא קטנים... המעט שאתה יכול לעשות זה להראות נוכחות

Sami144

New member
לי כבר לא איכפת אבל אני מרחם על החדשים.

ללכת בכל פעם לבנק, לשלם חניה, לחכות בתור ולהשתגע עם טפסים. הם באו מברכים ויצאו מקללים. מה צריך את כל הטרטור הזה? אחרי פעמיים שהוצאתי כסף לא הוצאתי יותר בגלל כל הבלגאן הזה. חשבתי שהכסף יעבור אוטומטית לעו"ש אבל גם זה לא קורה. פשוט בזיון. למה צריך אישור להעביר כסף לעו"ש. מילא להוציא אני מבין. אני מקווה שיש פה מישהו שקורא את זה ויעביר את זה הלאה. אם לבנקים אין בעיה שאזדהה בטלפון ואבצע פעולות במוקד הטלפוני למה לצה"ל/משרד הביטחון יש בעיה? למה אי אפשר לסדר את זה בטלפון/פקס/דואר? שילכו להזדיין. טוב שגמרתי איתם. אפילו מילואים אני לא עושה

למעלה