מתי כספי שירי הבלקן דיסק נדיר למכירה~!!
א אלפא5 New member 4/11/07 #3 נדיר אולי מכיוון שאין הוא זמין אצלך ו ואו בחנויות המובחרות ואו באתרים המוכרים ~!!
ה הדודה המתוקה New member 4/11/07 #4 סליחה? מה זאת אומרת אין הוא זמין אצלי? זמין ועוד איך ואפילו בשימוש. לא נדיר, לא נדיר
א אלפא5 New member 4/11/07 #7 גירוי חושים אז עם איזה דיסק של מתי שאין לך על המדף אפשר לגרותך ואו להתגרות בך?? דודה !
ה הדודה המתוקה New member 4/11/07 #8 מסכן. נפלת לכתובת הלא מתאימה כרגע. אני מחכה כמו כולם לנפש תאומה. יותר מכל.
נ נועה154 New member 9/3/08 #13 שירי הבלקן שלום דודה מה מצב הזמיונות של שירי הבלקן? יש לך את הדיסק או את התקליט? נעים מאוד נועה
נ נועה154 New member 9/3/08 #12 שירי הבלקן אהלן אלפא , בוקר טוב אני רוצה ליצור עמך קשר טלפוני שלח לי מייל אישי ואוכל למסור שם טלפון נייד יום טוב נועה
שירי הבלקן אהלן אלפא , בוקר טוב אני רוצה ליצור עמך קשר טלפוני שלח לי מייל אישי ואוכל למסור שם טלפון נייד יום טוב נועה
א אלפא5 New member 13/3/08 #16 שלום רב הנני מתנצל על אופיי את שניתן לדחות ל למחר הנני מקפיד לדחות למחרתיים אתקשר אלייך בקרוב ~
נ נועה154 New member 24/3/08 #17 דחיה לא צפויה אני מניחה שמה שניתן לדחות לעוד שבוע אתה דוחה לשבועיים? זהו סחר לא הולם יום טוב נועה