מתי כספי שר סשה ארגוב

caspit

New member
מתי כספי שר סשה ארגוב

איזה קול של מלאך
הוא שר גם את "דוד שמש ואנטנה", "ככה סתם", "החולמים אחר השמש". חוץ משירי התקליטים שלו. ככה זה היה גם בהופעות הקודמות?

liavt

New member
הופעות קודמות

בהופעה במוזיאון תל-אביב הוא שר את "דוד שמש ואנטנה" ואת "החולמים אחר השמש". את "ככה סתם" אני לא זוכר (אני לא מכיר את השם, אז יכול להיות שהוא שר ולא ידעתי).

smart one

New member
מעניין לעניין - קריאה מרגשת לכספית

א. האם מתבשל משהו בנוגע להופעות מתכוננות? ב. רק אצלי עמוד ההופעות (והאתר בכלל) לא עולה או שמא זו בעיה ידועה? תודה. שבוע נעים.

caspit

New member
תשובה

יש כרגע 3 הופעות מתוכננות של "את האשה שלי": במרץ בבאר שבע באפריל בחולון במאי בצוותא ת"א "מתי כספי שר סשה ארגוב" כרגע אין. ולגבי האתר - הייתה תקלה לפני כשבועיים וסידרתי את זה. אתה אומר שהאתר עדיין לא עולה? אפשר בבקשה לשאול דרך איזה ספק אתה מחובר? זה יעזור לי. תודה!

smart one

New member
תשובה

נטויז'ן. עדיין לא עולה האתר, אגב. למה רק במאי, למה? איך אפשר לחכות כל כך הרבה??????????

Jen74

New member
הייתי בהופעה בצמח../images/Emo45.gif

היי, חדשה בפורום. הגעתי להופעה של מתי בצמח בזכות חבר שלי, שהוא מעריץ גדול של מתי. בעצמי גם אוהבת לשמוע את מתי כספי ולראות אותו לראשונה בחיי בהופעה חיה, ממרחק כזה קרוב (שורה 6) היה תענוג. התרגשתי, צחקתי, נהניתי מכל הלב
ראיתי בקהל כמה וכמה אנשים שאני מנחשת שהם חברים כאן בפורום. אז מי מכאן היה בהופעה בצמח בשישי האחרון?

למעלה