מתי כספי שמעתי ש LOVER LOVER LOVER נכתב יחד עם מתי כספי ,זה נכון? ומה היה הקשר בניהם?
C csco New member 14/11/05 #1 מתי כספי שמעתי ש LOVER LOVER LOVER נכתב יחד עם מתי כספי ,זה נכון? ומה היה הקשר בניהם?
Z Ziga New member 14/11/05 #2 וול, בתקופת מלחמת יום הכיפורים הופיע מתי כספי ביחד עם להקתו בפני חיילים, ובשלב מסויים לאונרד כהן הצטרף אליו. ובזמן שהייתו בארץ הוא כתב את Lover, lover, lover. מתי כספי מספר שלאונרד כתב את השיר על הבמה, מול חיילים, מאחר והיה מאלתר רבות בהופעתו.
וול, בתקופת מלחמת יום הכיפורים הופיע מתי כספי ביחד עם להקתו בפני חיילים, ובשלב מסויים לאונרד כהן הצטרף אליו. ובזמן שהייתו בארץ הוא כתב את Lover, lover, lover. מתי כספי מספר שלאונרד כתב את השיר על הבמה, מול חיילים, מאחר והיה מאלתר רבות בהופעתו.
R red b New member 16/11/05 #5 הם הופיעו ביחד בסיני.. אם מישהו רוצה עוד מידע אז הנה הקישור לדף של לאונרד כהן באתר מומה. תהנו
D dor307 New member 15/11/05 #3 אני גם היבנתי שהם הופיעו ביחד וכתבו ביחד את השיר... מענין הם אם שמרו על קשר(בכל מקרה צריך לנסות להגיע לאדון כספי)
אני גם היבנתי שהם הופיעו ביחד וכתבו ביחד את השיר... מענין הם אם שמרו על קשר(בכל מקרה צריך לנסות להגיע לאדון כספי)
ע עופר ליברגל New member 16/11/05 #6 מהאתר של כספי http://www.matticaspi.co.il/collaborations/jeneva.shtml
א איקידו New member 16/11/05 #7 מעולה תודה ../images/Emo45.gif זה עושה סדר בשמועות... אז לאונרד כהן אילתר ויצר את השיר LOVER... על הבמה בפני חיילים... נפלא.
מעולה תודה ../images/Emo45.gif זה עושה סדר בשמועות... אז לאונרד כהן אילתר ויצר את השיר LOVER... על הבמה בפני חיילים... נפלא.
T tommythecat New member 23/11/05 #8 ובאותו עניין בהרצאה אני משמיע ביצוע נדיר של השיר על ידי כהן בהופעה שקיים ב-1980 בת"א. יוסי