הכישלון לא נחשב להצלחה, אלא מוביל להצלחה.אני מאמין שכל עוד אתה לומד מהכישלון ולא חוזר על אותן הטעויות, הכישלון נחשב להצלחה.
אם פועלים כדי שזה יקרה, בוודאי. יש הרבה דוגמאות להתאוששות, בפוליטיקה, בספורט ובמגוון תחומים נוספים בחיים.הכישלון לא נחשב להצלחה, אלא מוביל להצלחה.
צריך לשאוף לטוב, הן לנו והן לאחרים. בדרך הטבע חשוב שכל אחד ידאג קודם לעצמו, כי הוא הכי קרוב לעצמו. חשוב גם שיהיה טוב לאחרים. אם ההווה רע, יש לשאוף לשפר אותו כדי שהעתיד יהיה טוב.אם השאיפה לאמת היא הערך העליון אני לא בעד זה ש- "צריך תמיד לשאוף להצלחה".
שאיפה להצלחה וכמה שהיא טבועה בחברה שלנו ובנו ברמה מסויימת היא יעילה ללא ספק ומקדמת במהירות אבל לא בהכרח (או אולי כן בהכרח) עוזרת בהגעה לאמת (אמת אישית, חברתית או אבסולוטית).
לכן אני לא מעריץ גדול של האמירה שלך ושל שאיפה להצלחה באופן כללי.
מאה אחוז,צריך לשאוף לטוב, הן לנו והן לאחרים. בדרך הטבע חשוב שכל אחד ידאג קודם לעצמו, כי הוא הכי קרוב לעצמו. חשוב גם שיהיה טוב לאחרים. אם ההווה רע, יש לשאוף לשפר אותו כדי שהעתיד יהיה טוב.
ופה הגעת למונח גזלייטינג, שזה אם הבנתי סוג של שטיפת מוח. לפיה האדם שרואה שעכשיו גשום, מתחיל להאמין בעקבותיה שחם ויש שמש?בקשר לאמת: כדי להגיע לאמת, צריך ראיות או טיעונים. אם הראיות מוכיחות או הטיעונים משכנעים מאוד, אפשר להחליט שהגענו לאמת. השאלה כמה האמת חשובה. לפעמים היא פשוט מעניינת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.