מתי לא שולחים ילד לגן או משפחתון?

boozba

New member
מתי לא שולחים ילד לגן או משפחתון?

רציתי לדעת איך זה אצלכן, רק עכשיו הכנסתי את בני למשפחתון, מה קורה כשילדים מנוזלים, משתעלים או כשיש שילשולים?

אז ככה,

לא שולחים ילד עם שילשולים. לא שולחים ילד עם חום שמעל 38 מעלות. כן שולחים ילד מנוזל (נזלת יכולה להמשך מספר שבועות). כן שולחים ילד שהחלים, מרגיש בריא אך עדיין נמצא בטיפול אנטיביוטי. ילד נחשב למדבק עוד כיומיים לפני פריצת המחלה ולפני שמזהים שהוא חולה. אני הייתי ממליצה לא לשלוח את הילד לפני שהוא החלים לגמרי מכיוון שהוא עדייו חלש, מה שאומר שהוא פגיע יותר לתפוס מחלות נוספות שמסתובבות בגן ומה שהוא אומר שהוא חשוף יותר לנפילות ותאונות מהסוג הזה. יותם שלי למשל עדיין בבית אתי למרות שכבר 4 ימים הוא ללא חום/שלשולים ושאר תופעות לואי. אני פשוט רואה שהוא חלשלוש יותר, זקוק ליותר שינה, ונוטה יותר ליפול. רק בריאות.

רותי&ע

New member
תשובה ממצה ../images/Emo45.gif ואצלנו בגן תלו שלט

על הדלת בכניסה: "נא לא לשלוח לגן ילד משלשל או מקיא" בגלל הוירוס שמשתולל בכל מקום. וזה לא עוזר. עדיין כולם כל הזמן חולים.

אנטיביוטיקה

לפי החוק אסור לגננת בשופ פנים לתת אנטיביוטיקה. הדבר היחיד שמותר לה לתת זה אקמול, וגם זה בצירוף אישור בכתב מההורים. כדאי לקחת בחשבון... רק בריאות

רותי&ע

New member
מזל שהגננת שלנו פורעת חוק ../images/Emo3.gif

כי אחרת במשך 10 ימים הייתי צריכה לעבוד חצי משרה רק בשביל לתת לו תרופה. אקמול ותרופות אחרות הן נותנות בהנחיית ההורים (בע"פ).

וגם לא ילד עם דלקות עיניים

ומשאירים בבית ילד לאחר מחלה ליום יומיים התאוששות גם הוא אם נראה בריא לחלוטין ובטח כשהוא עדיין לא בריא לחלוטין. ועוד עיצה - לפעמים, כשמרגישים שהילד הולך לחלות (ואמא יודעת דברים כאלה), כשהילד קצת חלש או סתם נראה קווץ´, שווה להשאיר אותו בבית ליום טרום-מחלה. יום כזה, עם הרבה חום ואהבה, חוסך לפעמים את המחלה עצמה... שיהיה רק טוב.

החיים אחרים בגן בקיבוץ

פעמים רבות כשאני מגיעה לגן אני רואה ילד זה או אחר שהוא חולה. בקיבוץ נהוג להביא את הילדים גם כשהם חולים. פועל יוצא, הבת שלנו בת 10.5 חודשים והיתה חולה מספר פעמים השנה. קצת חום, קצת נזלת, קצת שיעולים, דלקת עיניים. נותנים סירופ חיזוק פעם ביום ומקווים שיהיה טוב. לפעמים אני משאירה אותה ליום חיזוק בבית עם אמא. רואים כבר למחרת את ההבדל. חוץ מזה - אין טענות. גן מעולה, יחס מעולה והמון תשומת לב

למעלה