לאט לנו
שלום
למה להיות כ"כ ביקורתי?
נניח אני.
מבשל לו במטבח, ולכיף שלי, אני פותח לי בקבוק יין ולוגם.
פוזה, אני שואל? לא. הרי אני לבד. כיף נטו.
עכשיו מה היין כן עושה? משחרר.
ולכן יש סיכוי שהבישול יהיה יותר טעים, יותר מחובר, פחות CONTROL.
כן, כמו בשיח חברים או התוודאות (אצל החרדים), נכנס יין יצא אוכל טוב.
ואם האיש רגיל לבשל בבית עם כוס יין, למה שבתחרות לא יעשה כך?
אגב,
תמיד אם אני מבשל עם יין (מרק בשר, תבשילי קדרה וכו') אני טועם מהיין וגם ממלא לי כוס בנדיבות.
יין ישמח לבב אנוש.
האם אני מחמיץ משהו?