באופן אישי
אני בתנור לא מכסה כמעט כלום, לא מרגישה שהתנור שלי חזק מספיק כדי להתמודד עם נייר כסף.
פשטידות בטח לא מכסה.
אבא שלי לפעמים מכסה ירקות כשהוא מכניס אותם למלא זמן בתנור (שעתיים+) כדי שרק יתבשלו ולא ישרפו.
 
בנוגע לעל הגז-
השאלה היא מה את רוצה להשיג.
אורז למשל אני מכסה.
רוטב- תלוי. הרבה פעמים משאירה פתוח או חצי פתוח כדי שיצטמצם.
אם אני רוצה לאדות בצל למשל, אני מכסה, אבל אם אני רוצה לצלות משהו משאירה חשוף