מתי לנתח?

yairu

New member
מתי לנתח?

שלום לבני בן השנה ו- 8 חודשים יש המנגיומה בעורף הנראית כמו כדור פינג פונג בגודל 3*4 ס"מ. היא התחילה כתות שטוח אך גדלה בערך בגיל שנה תוך חודש לממדים גדולים ומאז אין שינוי. בגיל שנה הייתי אצל רופא כירורג פלסטיקאי שאמר שעדיף לחכות מספר שנים. מאחר ואני נגד ניתוח בלייזר וטיפול סטרואידים רציתי לשאול אם ידוע על כירוג שמסכימים לנתח בשלב מוקדם יותר (גיל 2). הרי אין טעם להמתין אם בכל מקרה צריך ניתוח בסוף הדרך. אשמח לשמוע מנסיון של אחרים ו/או רופא תודה

dfno

New member
תשובה לyairu

עד כמה שידוע לנו ניתן לנתח המנגיומה בגיל שנתים היות ובגיל שנה וחצי ההמנגיומה איננה גדלה יותר לידעתך המידע הנ"ל הוא כללי ואין בו משום המלצה היות ואנו איננו רופאים. מומלץ מאוד !!!! לפנות לרופא מומחה בתחום (מופיע בעמוד השער) וליצור קשר עם העמותה 03-5496079 חשוב להגיע לכנס הנערך בסוף אוקטובר פרטים ניתן לקבל בטלפון.

ilanipo2

New member
המנגיומה

שלום אני בחורה בת 22 , נולדתי עם המנגיומה בצד השמאלי של הפנים, לפני חצי שנה עברתי ניתוח אצל רופא בשם ד"ר בורבין, לאחר ריצות מטורפות אחרי פרופסורים למיניהם אני מקווה שיכולתי לעזור

yairu

New member
ניתוח

שלום האם את מרוצה מהניתוח?(לייזר או רגיל) למה חיכית כל כך הרבה שנים? בהצלחה

ilanipo2

New member
תשובה לyairu

שלום הסיבה שבגללה חיכיתי מספר רב של שנים היא בגלל שבביקורות נשנות וחוזרות נאמר לי שיש סיכוי שהמנגיומה תקטן, ואף תיעלם, ובמשך הזמן הוצא לי טיפול בסטרואידים שסירבתי לקבל,כמו כן נאמר לי שלייזר לא יעזור כיוון שזו לא המנגיומה שיטחית, אלא המנגיומה עמוקה ואז פניתי לד"ר בורבין, שהוא בעצם ניתח אותי שלא בלייזר,אני מאוד מרוצה מהניתוח, הנפיחות ירדה, כמו כן הוסרה הצלקת מהמנגיומה, וכל הצבע האדמדם שהיה במנגיומה נעלם מקווה שעזרתי ,יום טוב.

kormak1

New member
בכנס הקרוב ישוחחו על סוגיות אילו

בכנס הקרוב 31/10 רופאים מכל הארץ ישוחחו עם הורים לילדים בעלי נגעי כלי דם על הסוגיות הללו נשמח לראותך,פרטים בטלפון 03-5496079

למעלה