מתי מגיע הסרט ג'יפרס קריפרס 2

N o N a m e15

New member
מתי מגיע הסרט ג'יפרס קריפרס 2

לארץ???????????????????????????????????????? ומה דעתכם על הסרט??? אני אהבתי אותו מאוד!!!

Reign Of Chaos

New member
תראה-

סימן שאלה אחד- מקובל. 2 סימני שאלה- בסדר, מהווה תמיהה\חוצפה. 3 סימני שאלה- עוד סביר, כנראה ממש לחוץ 42 סימני שאלה- הגזמה מיותרת ונאחסית וצורבת בעין!! ס'עמק מה קרה נרדמת על ה"?"!?!! נאחס!! ובקשר לסרט- סרט נחמד.. בסדר..

N o N a m e15

New member
לא ענית

מתי הוא יגיע??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

D i l D o

New member
וואלה? דדוקא הרבה אומרים לי שאני

אידיוט ולא שם לב לדברים...מוזר!

Reign Of Chaos

New member
לא יודע מתי הוא יגיע.

אבל בקרוב מתחילה העונה החדשה של אדיר מילר, לך לשם, אולי יצליח לך להצחיק משו..(!?)

N o N a m e15

New member
ווואי אחלה רעיון כנס שנייה

!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ????????????? ?????????????

Reign Of Chaos

New member
אתה מצחיק.

D i l D o

New member
לא הוא לא...../images/Emo4.gif

(אני צוחק כמובן, לא מתכוון להעליב אף אחד)

Thestral

New member
אתה מודע לזה שאתה עומד../images/Emo108.gif

לשלם לי על התרופות של האפלפסיה שגרמת לי נכון?!

europe1990

New member
הבכורה בארץ היא בתאריך 30 באוקטובר

וגם את הסרט הזה לא אהבתי!!(הכוונה הסרט הראשון) מקווה שהסרט השני יהיה טוב יותר, ולפי הטריילר שלו, זה נראה סרט גרוע ביותר!, אבל אי אפשר לשפוט לפי טריילר

Thestral

New member
תראה....../images/Emo108.gif

לגבי טריילרים אתה צודק, הם לא תמיד מציגים את הסרט כמו שהוא באמתמת. אבל לגבי ג'יפרסקרפרס, אני דווקא די נהניתי ממנו

למעלה