מתי מחילה העונה השניה???
ע עינבי ארנבי 1 New member 9/12/05 #3 כרגע לא ידועע ו... ../images/Emo108.gif כרגע האתר סגור בגלל שאין את הסדרה אבל את מוזמנת תמיד לנסות לבוא ולהביא חברים \ חברות... אני לפעמים כאןןן -עינב -
כרגע לא ידועע ו... ../images/Emo108.gif כרגע האתר סגור בגלל שאין את הסדרה אבל את מוזמנת תמיד לנסות לבוא ולהביא חברים \ חברות... אני לפעמים כאןןן -עינב -
ד דרדרת New member 11/12/05 #4 בכלל לא ראתי את העונה ה1 עד ש.. התברר לי שאסנת וישינסקי משחקת שם!!! אני ממש מעריצה אותה והכל.. ואוווף מי יודע עד מתי ה"מתח" והציפייה לעונה השנייה יימשך...
בכלל לא ראתי את העונה ה1 עד ש.. התברר לי שאסנת וישינסקי משחקת שם!!! אני ממש מעריצה אותה והכל.. ואוווף מי יודע עד מתי ה"מתח" והציפייה לעונה השנייה יימשך...
ד דרדרת New member 12/12/05 #6 לצערי הרב לא.... אבל הבמאי בתאטרון שלי עבד יחד עם מוטי גלעדי (בעלה השני..) לפחות זה... לא?
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/12/05 #10 רוצה לעזור לי להחיות את הפורום ../images/Emo35.gif חח הוא שומם ואני מזה רוצה להחיות אותווו
ד דרדרת New member 13/12/05 #11 ברור שאני רוצה להחיות אותו!! או מיי גאד.. לאמא שלך יש קשר עם אסנת וישינסקי?????????????.. וואו... (יש לך מסנג'ר או אייסיקיו??) כך נוכל לדבר לעיתים יותר תכופות...
ברור שאני רוצה להחיות אותו!! או מיי גאד.. לאמא שלך יש קשר עם אסנת וישינסקי?????????????.. וואו... (יש לך מסנג'ר או אייסיקיו??) כך נוכל לדבר לעיתים יותר תכופות...
ע עינבי ארנבי 1 New member 18/12/05 #12 רק במססררררר ../images/Emo108.gif ח כאילו יש פה מיש'ו שיכול לקחתת.. חח ו..כן לאמא שלי אכן יש קשר עם אוסנת וישנסקי היא היתה בלוויה של ליאור (הבן של אסנת) וגם אני הייתי צריכה לבוא אבל הייתי מזה עצובה אז לא באתיי...
רק במססררררר ../images/Emo108.gif ח כאילו יש פה מיש'ו שיכול לקחתת.. חח ו..כן לאמא שלי אכן יש קשר עם אוסנת וישנסקי היא היתה בלוויה של ליאור (הבן של אסנת) וגם אני הייתי צריכה לבוא אבל הייתי מזה עצובה אז לא באתיי...