מתי מחליפים את הנושא החם?

wranger

New member
ברגע שתהיה הצעה יותר טובה

יש לך הצעה יותר טובה?

מממאיה35

New member
מה קודם למה?

הנושא החם קודם לבלוגרים שכותבים עליו, או בלוגרים כותבים ואז אתם מאתרים את הנושא החם? שואלת ברצינות.. אולי יש מקום לפעמים להעלות נושאים חמים בלי קשר לכמה או אם כתבו עליהם, על מנת לעורר רב שיח בקרב הבלוגיה. לגבי כוכב נולד.. אני לא רואה את התוכנית הזו (אין לי טיוי בבית) אבל זה נושא נדוש לעוס וממוצה. שלא נאמר משעמם.. ובטח תבקשו ממני להעלות נושאים במקום רק לקטר. אז אני חושבת שאפשר גם סתם לתת מילים, כמו למשל שמחה, שמש, פחד, כעס וכו'.. אפשר לקדם גם נושאים חמים שהם "סתם" הגיגים על החיים. <ואולי לא שרשרתי למקום הנכון, ההודעה עבור מי שקובע את הנושא החם>

Bezalel P

New member
זו שאלת ביצה ותרנגולת

עניתי עליה כבר פעם, אבל אסביר שוב בשמחה. הנושא החם הוא נושא שאנחנו חושבים שיש מה לכתוב עליו בימים אלה. יכול להיות שכבר כותבים, ואז אנחנו רק נציף את התכנים האלה לעמוד הראשי, ויכול להיות שעדיין לא כותבים ואז אנחנו מקווים שהגדרת הנושא החם תעודד אנשים לכתוב עליו. אבל בנוסף, הנושא החם הוא גם תגית. ולכן כשאנחנו בוחרים נושא חם הוא צריך להיות משהו שאפשר להגדיר באופן סביר בתגית מבלי שהוא יתנגש עם נושאים אחרים (למשל באיות דומה). אנחנו גם רוצים שתהייה כבר כתיבה מינימאלית בתגית הזאת מהימים האחרונים, כדי שלא יווצר מצב שבו בעמוד הראשי מופיע תוכן מאוד ישן.

מממאיה35

New member
ומה בקשר לבחירת

נושאים או תגיות שקשורים לחיים, כמו למשל שמחה, כיף, או לחלקים הפחות נחמדים כמו כעס וכו'? האם זה חייב להיות על נושא אקטואלי שבחדשות?

Bezalel P

New member
"נושא חם"

מעצם הגדרתו, עוסק הנושא החם במשהו חם. זה לא תמיד יהיה אקטואליה מהחדשות, לפעמים יש שם שרביטים בבלוגיה, תחרויות או נושאים אחרים שמדברים עליהם.

Bezalel P

New member
הנושא החם הוחלף, והוא עכשיו כוכב נולד ../images/Emo79.gif

אשמח לשמוע אם יש הצעות נוספות.

wranger

New member
אתה יודע למי אני מתגעגע?

חובי סטאר! |שני אגרופים פותח אצבעות|

musichunter85

New member
אוי לי

מה, נדלקת על המחווה התת-אנושית הזו? אף בן אדם שפוי לא היה עושה את זה. במחשבה שניה - אנחנו מכירים וירטואלית כבר מספיק זמן כדי לדעת שכל אחד מאיתנו עוד פחות שפוי מהשני, כך שבמקרה זה אני כנראה יוצא-הדופן.

wranger

New member
סליחה?

אני מכיר אותך וירטואלית מספיק טוב כדי לדעת שאתה לא את. מעולם לא הפגנת מחווה לא שפויה, למיטב זכרוני. (וכן, זו הרמה להנחתה. נראה אותך.
)

musichunter85

New member
להד"מ../images/Emo70.gif

קודם כל - טוב לדעת שאחרי אלף חזרות על בדיחת הכינוי המטעה-מינית שלי, סוף סוף יש - אהמ - מישהוא פה שזוכר שאני לא אני (כלומר שאני הוא ולא היא [כלומר שהוא אני והיא לא {טוב, זהו, כבר השתמשתי בכל סוגי הסוגריים על המקלדת}])... אבל לטעון שמעולם לא הפגנתי מחווה לא שפויה?! למיטב זכרונך?! |דופק את הראש בקיר תוך כדי צחוק רם באופן שגורם לשכנים ממול לשמוח על זה שהם לא בבית| רגע, תגיד לי משהוא - מה אתה רומז בזה שזו הרמה להנחתה?!

למעלה