מתי מיידן הופיעו בארץ?

Awaken

New member
אני לא זוכר באיזה שנה

אבל זה היה עם בלייז ביילי זאת הייתה ההופעה הראשונה של the x factour (הסיבוב הופעות לאחר הוצאת האלבום the x factor וזה היה בירושלים...

barlevy

New member
מיידן בארץ

כל המידע פה וההופעות היו : 28.9.95 - ירושלים SINGSING 29.9.95- חיפה THE END 30.9.95 - תל-אביב CINERAMA

oranje

New member
הייתי בהופעה בירושלים, היה מזעזע.

באמת שלא הפסדתם כלום. אפילו הרווחתם. אתם לא יודעים איזה הרגשה מחורבנת זו ללכת להופעה של להקה בסדר גודל של איירון מיידן, ולראות אותם בשיא עליבותם, מול בקושי 500 איש, עם זמר מחורבן, 6 שירים מאלבום חדש שעדיין לא יצא, בקיצור, זה היה נראה כמו סצינה מספיינאל טאפ.

MetalliKosta

New member
נקווה שהם יחזרו

לפה...עם דיקנסון וסמית' כמו שצריך מול איזה 3000-4000 אלף

באמת שזה לא נראה לי יקרא

כל מקרה אני יודע שמתוכנן לשנה הבאה הופעה משופתפת של מוטור האד/מיידן בקיץ 2004 ועם לא יקרא כלום אני מקווה להיות שם (כמובן שהכל בגדר השאלה שההופעה הזאת תתבצע) .

עכשיו אני גם מאחל

לאיירון מיידן לא להגיע לארץ בכלל , מה הם צריכים לבוא לפה , בשביל מה כדי לעשות מעצמם השפלה בארץ(משהו שיכול לקרות) .

MetalliKosta

New member
מה השטויות האלה?

קודם כל אין מצב שהם מביאים 30 אלף איש. דבר שני,ליאור למה שהם ישפילו את עצמם בארץ? כל להקת מטאל שהגיעה לפה בשנה האחרונה אמרה שהקהל הישראלי הוא אחד הטובים שיצא להם לפגוש

MetalliKosta

New member
אמממ

ויידר,,אמון אמרת',Leng tche והיום בת"א מופיעות :Ancient,Konkhra,Aborted (שחכתי מישהו?) בינואר בהימות' מגיעים לכאן...

oranje

New member
תגיד לי,

אתה משווה את הלהקות האלו למיידן? כל הלהקות שאמרת הם להקות קטנות, לא להקות שרגילות למלא אולמות ואצטדיונים.

MetalliKosta

New member
אז זהו

שהלהקות האלה ממלאות איצטדיונים לא כמו מיידן אבל עדיין. חוץ מזה איזה להקת מטאל היום חוץ ממיידן,סלייר וג'ודאס פריסט מסוגלת למלא עולם?

oranje

New member
אין מה להשוות בכלל.

אין ללהקה בסדר הגודל של iron maiden מה להגיע לישראל. להופיע בשביל 2000-3000 איש, זה לא מה שיגרום להם לבוא.

למעלה