מתי מכריזים על הנושא של פסטיבל אייקון? תודה
K kenny66 New member 9/11/14 #2 לא סביר שלפני "עולמות" אייקון ייערך בעוד כמעט 11 חודשים (סוכות מתחיל בסוף ספטמבר 2015). לפני אייקון מגיע מאורות בדצמבר, ואז עולמות בפסח (אפריל 2015). לא סביר שהנושא של אייקון יוכרז לפני עולמות.
לא סביר שלפני "עולמות" אייקון ייערך בעוד כמעט 11 חודשים (סוכות מתחיל בסוף ספטמבר 2015). לפני אייקון מגיע מאורות בדצמבר, ואז עולמות בפסח (אפריל 2015). לא סביר שהנושא של אייקון יוכרז לפני עולמות.
K kenny66 New member 9/11/14 #4 לא אבל הנושא של עולמות הוא "עולמות" ואני די בטוח שתהיה תחרות. אז אפשר להתחיל להשחיז את המקלדת.
D dr jekyl and MR hyde New member 9/11/14 #5 הנושא הוא תמיד עולמות ב"עולמות"? ורק באייקון הנושא משתנה?
S subatoi New member 9/11/14 #6 הנושא תמיד משתנה. הפעם הנושא הוא עולמות לציון 10 כנסים (או עשר שנים, הצליחו לבלבל אותנו עם זה).
S subatoi New member 10/11/14 #8 בכל מיני מקומות שאני לא בטוח בהם מספיק כדי להמליץ לך לעקוב אחריהם, אבל הכי בטוח - בפייסבוק של אותו כנס פסטיבל. שם בטוח יתפרסם הנושא כשיהיה נושא.
בכל מיני מקומות שאני לא בטוח בהם מספיק כדי להמליץ לך לעקוב אחריהם, אבל הכי בטוח - בפייסבוק של אותו כנס פסטיבל. שם בטוח יתפרסם הנושא כשיהיה נושא.
S subatoi New member 11/11/14 #12 לא משהו סודי, אל דאגה. אני יודע שבאתר האגודה מידע כזה מפורסם, למשל, אבל אני לא יודע אם בהכרח. בימינו, לחיוב ולשלילה, הכי בטוח זה הפייסבוק.
לא משהו סודי, אל דאגה. אני יודע שבאתר האגודה מידע כזה מפורסם, למשל, אבל אני לא יודע אם בהכרח. בימינו, לחיוב ולשלילה, הכי בטוח זה הפייסבוק.
Y Y. Welis New member 10/11/14 #11 אפשר לומר שראשיתו ב'פנטסי קון' ב-2001, שהיה ב'מופת' ברמת גן, ואח"כ במקביל שם ובסנימטק (02' או גם 03', בתחרות מדומה, אגב) ובסוף התאחד לידי 'עולמות'.
אפשר לומר שראשיתו ב'פנטסי קון' ב-2001, שהיה ב'מופת' ברמת גן, ואח"כ במקביל שם ובסנימטק (02' או גם 03', בתחרות מדומה, אגב) ובסוף התאחד לידי 'עולמות'.
trilliane Well-known member מנהל 11/11/14 #13 לא רק שאפשר, זה גם מה שאמרו בסרט שנעשה על הכנס... הכנס של סטארבייס ("אבק כוכבים") נערך בסינמטק ב-2003 וב-2004 (בוודאות). אחרי שנתיים הוחלט לאחד וב-2005 היה "עולמות" הראשון.
לא רק שאפשר, זה גם מה שאמרו בסרט שנעשה על הכנס... הכנס של סטארבייס ("אבק כוכבים") נערך בסינמטק ב-2003 וב-2004 (בוודאות). אחרי שנתיים הוחלט לאחד וב-2005 היה "עולמות" הראשון.