מתי מסתיימים הפילרים?

Guid

New member
מתי מסתיימים הפילרים?

אני מתאפק לא לראות אותם אבל לא נראה לי שאני אחזיק מעמד הרבה זמן! יש תאריך מדויק? או משוער לפחות?

JeeChan

New member
לא לכרגע, עד סוף העונה השניה הם

ימשיכו. לדעתי הם די טובים ומפרקים 47 והלאה, מתחילה סאגה מאוד רצינית, שנוגעת בעבר של פאי ועוד דברים (ומעלה כמובן תהיות אם הם מתייעצים עם קלאמפ בנושא או שהם ממציאים הכול '.'), אז חבל לדלג.

JeeChan

New member
אונד עליי XD

בכל מקרה הפילרים של בליץ' קרובים לסיום, כנראה בסביבות 105 הם יסתיימו. מה שכן אין מה לצפות להרבה, כי במהרה האנימה תהיה מחוייבת לחזור לפילרים, עקב הקרבה למנגה.

Guid

New member
חבל...

אני לא אוהב פילרים, וזה לא משנה עד כמה הם טובים. במקרה של בליץ` ראיתי את השלושה פרקי פילר הראשונים ודי אהבתי אבל אני רוצה לראות עוד אנימות אז אני מעדיף לוותר על הפילרים (של כל אנימה). בכל מקרה- תודה על המידע, אור. המשך ערב נעים לכולם!

Goggle Girl

New member
... לא עדיף אז פשוט

לקרוא את המנגה? פילרים או לא פילרים אתה מפספס קטעים עלילתיים כי הם כן מקשרים למנגה בדרכם שלהם ואפילו מטייחים דברים (זונות מנגה, שקט, לכו לראות את הפילרים קודם ואז לטחון אותם, טוב? תודה). ואם אתה רוצה להספיק כמה שיותר אז עוד יותר שמנגה זה אידיאלי. גם מוריד יותר מהר וגם אתה קורא בקצב שלך ולא צריך לעצור כל הזמן לקרוא כי זה גם ככה בפאוז. אתה יכול ביום את כל המנגה של בליץ' לעומת כמה ימים שזה חובה לאנימה גם אם אתה טוחן.

Goggle Girl

New member
אה, לכלכת

אני הראשונה שאומרת שהייתה ירידה ברמה. אני אומרת אבל שלא עד כדי כך, בייחוד לא כשיש טיוחים למנגה. מצד שני אני גם שרדתי את אלפן לייד עם חיוך על הפנים. אז אולי זה אומר משהו (כנראה)

Aneduune

New member
אלפן לייד זה נסגד 33>

והפילרים דיי נמאסים. טוב, בעצם~ יש אנשים שסובלים שנה של פילרים של נארוטו. O:

Ihavenonick

New member
דווקא הפילרים של בליץ'

הם די טובים. מי אמר שהעלילה של המנגה היא העלילה הטובה? אז מה אם אין התאמה של מאה אחוז בין המנגה לאנימה. אני אישית לא קורא את המנגה כי אין לי את הכוח של להתחיל לדמיין את התזוזה של כל אחד ואחד

אני אומרת שהעלילה של המנגה היא

טובה. _מי_ טורח לדמיין תזוזה? ס.ס ממה שאמרת משתמע שהפילרים טובים יחסית לאחרים. כמה שהפילרים של סדרות אחרות מזעזעים, וביחס להם אלו דיי טובים, אני שופטת אותם ביחס לסטנדרט של הסדרה כפי שהייתה לפניהם. עדי - כבר היה דיון על הטיוחים האלה בפילרים, והושמעו כבר הטיעונים נגדם. אני מסכימה עם הטיעונים האלה, אבל למה לחזור עליהם שוב ושוב כשאת בכל מקרה לא משנה את דעתך? ><

Ihavenonick

New member
אז משהו אחר

מה שטוב עם הפילרים זה שהם מספקים תוספת של עלילה בנוסף לעלילת המנגה שתהיה אח"כ.

Goggle Girl

New member
שמעי, כל מה שאני אומרת זה

את לא מקבלת את הפילרים? בסדר. אל תרדי עליהם. זה סתם מראה שאת קטנונית. לכי במקום לקרוא את המנגה. תעזבי את האנשים שרואים את הפילרים בשקט. ומה הטעם לחזור עליהם אם אני לא משנה את דעתי? ממתי הדיעה שלי לא מוצדקת ולא נכונה? את לא אוהבת את הפילרים, מקובל. אל תרדי על אנשים שכן סובלים אותם. הם לא פחות אנשים ממך. ועדיין אני אומרת שאנשים שלא רואים את הפילרים לא יכולים להגיד כלום בעדם או נגדם. לכן אני לא אומרת שבמנגה יש פאקים, אני אומרת שבפילרים יש כל מיני נגיעות שלפי דעתי היו במקום. עכשיו רק תסבירי לי מה רע בזה שאני לא משנה דעתי על הפילרים

רק לא סמיילי מחייך!!!!1

למה שלא ארד עליהם? מה גם שאני לא עושה את זה בתכיפות, או בלהט דתי. אף אחד לא מפריע לאלו-שרואים-את-הפילרים. אני קראתי לך זונת פילרים _בצחוק_. הסמיילי הדבילי שהוספתי לא הספיק כדי שרוח הדברים תובן? מה הקשר דעתך מוצדקת פחות משלי יותר משלי? הם לא סתם אנשים פחות ממני, אלה גם לא אנשים בכלל. הם גויאבות. מכך משתמע - שדעתך, מתוקף היותך גויאבה, פחות מוצדקת משלי. אבל בשל נדיבותי העילאית, אני לא יורדת עליהם. פחות ממה שהם, או אחת מהם לפחות, יורדים עליי. ולפי דעתי, היה עדיף שפשוט היו מפסיקים את האנימה זמנית וזהו. וואטאבר. זהו, שאין טעם. ס.ס רק שאת חוזרת באוזני המטאפוריות על טיעונים שאת יודעת שממילא אני לא מסכימה איתם. וזה לא שזה היה בתגובה להודעה שלי שבה הטחתי עלבונות בפילרים או משהו כזה. מי שלא רואה את הפילרים לא יכול להגיד כלום? את חושבת שאני שופטת אותם אחרי שראיתי מעט מדיי? הרי את אפילו לא יודעת עד איזה פרק ראיתי, או האם הפסקתי בכלל. ראיתי עד 70-80 ככה, וראיתי כי רע, ואו אז הפסקתי. או שחשבת שלא ראיתי בכלל, ושיש לי דיעה רעה עליהם בגלל עצם היותם פילרים, דיעה קדומה, או נגררות חברתית?

Goggle Girl

New member
בעיקר הסיבה הראשונה

ואני לא בן אדם שמבין ציניות באינטרנט o_x שזה אחד הדברים שהכי קשה להבין אותם. קורה.

Hinamori

New member
איכסססססססססס|מדוזה|

אנשים שרואים את הפילרים זה מזה צ'כי!!!!!!111 [מתי ירדנו על אנשים שרואים את הפילרים?]

למעלה