מתי מתאים לכם לערוך מפגש פורום נוסף?

ooommmr

New member
מתי מתאים לכם לערוך מפגש פורום נוסף?

שרשרו מתחת לההודעה הזו הצעות לתעריכים שמתאימים. עומרי

כרגע יש לי עבודה בגנים סוף שנה....

יולי מפוצץ....אתפנה בכייף באוגוסט....מקווה שלא מאוחר.

גליתוי

New member
היי עומרי../images/Emo45.gif

אני אשמח לפגוש את כולם אחרי שפיספסתי את המיפגש הקודם נשארתי בתחושת החמצה... לא הגבתי עד עכשיו כי חיכיתי לשמוע איך זה מסתדר לאחרים. בשבילי יולי אוגוסט זה מצוין כי כרגע אין לי כל כך עבודה לקיץ. אבל זו תקופה שבה כולם נוסעים. בשבילי גם יוני אפשרי והכי טוב זה סופשבוע חמישי בערב או שישי בבוקר. אני מבינה שלדבי זה לא כל כך מתאים... והרי דבי זה מאסט אז מה עושים?

אני איתך עומרי ../images/Emo45.gif

אחלה רעיון וכל הכבוד על היוזמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני חושב כמוך שהגיע הזמן לשוב ולהפגש ובאמת להתכונן לזה מספיק זמן מראש על מנת שכמה שיותר חברים יוכלו להשתתף מאחר ואני מתאר לעצמי שלא רק דבי עסוקה עם הגנים ואח"כ הקייטנות ואז מגיע הפסטיבל בחולון... אז מה דעתך \ דעתכם שנתכוונן על מתישהוא מאמצע אוגוסט????

feyoula

New member
המממ

אצלי ככל שנכנסים לתוך הקיץ נהיה יותר עמוס. ביולי יש מבחנים ואז בתחילת אוגוסט אני מתחילה את קורס המתא"ם בנוסף למבחנים, ככה ש..קשה לי לומר מעכשיו מה יהיה ולכן גם לא הגבתי.. אבל אני אעשה כמיטב יכולתי להגיע ומקווה שיתאפשר:)

רעיון מצויין!!

חזרתי אליכם כמו שהבטחתי.. במפגש הקודם לא הייתי ואני נורא רוצה לבוא לזה שיבוא.. האמת שלי מתאים החל מה- 20/6.. ביולי ובאוגוסט לבנתיים אני פנוי.. אבל אני לא יכול לדעת מה יהיה או יצוץ פתאום לטוב ולרע..
ובלי שום קשר עד סוף יוני אני לא יכול בימי שני וחמישי.. אני יודע שיש לי יותר מדי דרישות. אבל ברגע שיהיו אופציות לתאריכים זה יהיה יותר פרקטי ואני אוכל לדעת מה אני עושה..

למעלה