מתי מתחילה העונה באיה נאפה?

hyael5

New member
מתי מתחילה העונה באיה נאפה?

אני רוצה לנסוע לשם בפסח אבל אני לא יודעת אם זו כבר העונה לים ולמסיבות אמרו לי שבפסח חלק מהדיסקוטקים עדיין יהיו סגורים... מישהו יודע ויכול ליעץ?

צודקת.....

העונה העונה מתחילה במאי.....ונגמרת באוקטובר ככה.... מה שאני מציע לך תהני בקיץ בארץ ותיסעי בספטמבר אחלההה של עונההההה וים אנשים וכייףףף....אני נסעתי מה15-22 בספטמבר נהנתי...

תיראי תמונות שלנו מספטמבר 2005

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=784154BDACC74EDAB6685B62902EE6F4&alid=325509

yossibalali

New member
פסח לא שווה....... עדיין קר

יותר קר מפה.. ותחשבי שפה קר בפסח

יולההה

New member
סליחה שאני נדחפת

אבל כמה עלה לכם כל הסיפור? מלון, טיסה, בזבוזים, או שזה היה הכל חבילה? כמה לילות הייתם?

yossibalali

New member
סליחה שאני מתערב אבל ..

אני יענה לך כמה לי עלה...... הדיל עצמו עלה 370 דולר וזה כלל טיסה הלוך חזור + בית דירות לשבוע. בלי ארוחות בלי כלום. (בגלל שאבא שלי עובד עירייה היה לנו 8 אחוז הנחה אז זה יצא בסוף 340 ככה.....) והשהייה שם (שכוללת מסיבות, אוכל, פאבים, ספורט ימי, מתנות וכל מה שתרצי) יקרה מאוד וזה עלה לי בסביבות העוד 400 דולר...

יולההה

New member
תודה ../images/Emo13.gif

המממ, לא זול. אבל שמעתי על חבילות זולות יותר. מכרים שלי נסעו לשם ל- 8 ימים ב-2 אלף ש"ח.

yossibalali

New member
גם אני יכלתי ב2 אלף...

הדיל עצמו יצא לי 1700 שקל..... יכלתי לבזבז רק 100 דולר ככה אבל זה לא להנות... בשביל לבזבז 100 דולר את צריכה לוותר על מסיבות, ספורט ימי, פאבים ומתנות ובעצם מה שאת עושה שם זה כל היום בבריכה ובים ואוכלת... לא שווה... אם נסעת בשביל להנות, תהני עד הסוף!

למעלה