מתי מתחילה העונה החדשה?
LeAnnDylan Well-known member 31/8/08 #4 ../images/Emo69.gif יש בשאלות נפוצות ואם היא הייתה טורחת לגלגל טיפה למטה היא הייתה רואה שכבר שאלו את זה
../images/Emo69.gif יש בשאלות נפוצות ואם היא הייתה טורחת לגלגל טיפה למטה היא הייתה רואה שכבר שאלו את זה
T The Watery sky angel New member 31/8/08 #5 אבל היא לא אז למה לעשות את זה? זה מרחיק אנשים מהפורום וחבל. ואם היית עונה לה נחמד יש מצב שהיא הייתה חוזרת. זאת דעתי.
אבל היא לא אז למה לעשות את זה? זה מרחיק אנשים מהפורום וחבל. ואם היית עונה לה נחמד יש מצב שהיא הייתה חוזרת. זאת דעתי.
LeAnnDylan Well-known member 31/8/08 #7 זה לא שהייתי לא נחמדה עניתי בציניות ויש הבדל אם יש אנשים שציניות מבריחה אותם תאמיני לי שבמוקדם או במאוחר הם היו בורחים מהפורום הזה. זאת דעתי
זה לא שהייתי לא נחמדה עניתי בציניות ויש הבדל אם יש אנשים שציניות מבריחה אותם תאמיני לי שבמוקדם או במאוחר הם היו בורחים מהפורום הזה. זאת דעתי
A adii1201 New member 31/8/08 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יא לא מנומסת שכמוך
A adii1201 New member 31/8/08 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אולי סלאט אבל את סלאט לאסביט
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אולי סלאט אבל את סלאט לאסביט
LeAnnDylan Well-known member 31/8/08 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה איך את!!!11 מעיזה לקרוא למישהו לאסביט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה איך את!!!11 מעיזה לקרוא למישהו לאסביט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
A adii1201 New member 31/8/08 #12 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הייתי חייבת!!! רציתי לראות את התגובה שלך וחוצמזה שאני לאסביט רק בשביל אישה אחת|הא|
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הייתי חייבת!!! רציתי לראות את התגובה שלך וחוצמזה שאני לאסביט רק בשביל אישה אחת|הא|