מתי מתחילה העונה ה3?

fresh untouched

New member
מתי מתחילה העונה ה3?

אני לא רוצה להרוס למי שעוד לא ראה אבל הרגע ראיתי את פרק הסיום של העונה השניה... ואומגאד!! זה פשוט אחד הפרקים הכי מדהימים שהיו אי פעם באוסי... אני עד עכשיו לא מאמינה שקרה מה שקרה... ביס ייקח קצת זמן עד שיגיעו לפרק הזה, אני הורדתי מאימיול.. תהנו מהסדרה כי עכשיו חבל לי שראיתי הכל וצריך לחכות מלא עד לעונה הבאה.

Aviad1987

New member
ב3 לנובמבר.

ואכן - אחד הפרקים אם לא ה-פרק. ביס יש עוד 4 חודשים בערך עד שנגיע לפרק הזה אבל ככה צריך .. לראות בכיף.

fresh untouched

New member
ה3 בנובמבר!?

וואו זה עוד המון זמן.. ועוד צריך לחכות שזה יגיע גם לאיטרנט אחרי זה.. יענו עוד איזה שבוע... שונאת לחכות מלא זמן בשביל תוכניות... גם "עקרות בית נואשות" האהובה עליי נגמרה באמריקה וגם ורוניקה מארס... מה אני אעשה בחופש?!

Aviad1987

New member
כן זה המון זמן

אבל לחכות שהפרק יעלה לאינטרנט זה בדיוק 3 שעות.

Tinty

New member
בדיוק בשביל זה כתב עבורנו דור

מפורום "טלויזיה - רייטינג" מאמר שכותרתו "איך תעברו את הקיץ בשלום?". לינק? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=109&a=54927&c=172&sc=265&ssc=0

vini3

New member
אני הורדתי את כל העונה השניה....

לפני שהעונה הראשונה נגמרה ביס ואני מצטער על זה כי עכשיו אין לי למה לצפות לפרק של יום שישי כי כבר ראיתי אותו!!1 המסקנה- את העונה השלישית אני בטלויזיה

חחחחח למדת את הלקח

האמת, אני ממש לא מבינה את הקטע שלכם אנשים, איפה הסבלנות??? :| אני ממש שונאת ספוילרים, זה הורס. שלא נדבר על זה שכל הפרקים במחשב תופסים קצת הרבה מקום, לא?

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

כן אפשר להסתכל על זה ככה אבל אפשר לראות את זה אחרת... שככה את זוכה לראות את זה פעמיים מי שממש אוהב את הסדרות שהוא רואה במחשב אז הוא בבטוח ישמח לראות את זה עוד פעם ועוד פעם בטלוויזיה

חחח מבינה../images/Emo3.gif

גם לי יש את השריטה של פרקים במחשב (בכוונה לא מציינת את את המילה הלא חוקית
) אבל רק כאלה שכבר שידרו בארץ.

Nitzan122

New member
ספויילרים באמת הורסים

אבל פרקים במחשב אין בעיה לראות, דבר ראשון אם יש לך מספיק מקום במחשב זה ממש לא בעיה (וזה לא שמשאירים אותם שם לתמיד- רואים ומוחקים) ורואים בקצב של ארה"ב, ולי בכלל אין דרך אחרת לראות כי יש לי הוט...

Tinty

New member
או שמשאירים אותם בארכיון הפרטי שלי

(השקעתי בהארדיסק חדש של 80 GB, שמאפשר לי לשמור את כל הפרקים של התוכניות האהובות עלי, או לפחות רובן. אם ארצה לראות את פרק 224 של The OC אגש לנתיב:
/tv/OC/224​
ואני מסודר
)

Aviad1987

New member
כמה עלה לך?

גם אני רוצה. יש לי 40 ואני כבר ממש לא מסתדר איתו.

Tinty

New member
זה סיפור נחמד, אבל מוזר משהו

לפני שלוש שנים קנו לי מחשב נחמד, בדיוק כמו של אחותי (אבל עם צורב
). הוא הכיל כונן קשיח שיכל לסחוב 40GB של מידע. לפני שנתיים הוא נשרף, ואז התברר לי ש"שמיר מחשבים" (למרות שהם התפרקו, אל תחשבו אפילו להתקרב לשרידי החנויות שלהם. מסתבר שהם היו רמאים), שכתבו במפרט המחשב שהמארז כולל שלושה כוננים קשיחים (וכך זה הופיע בווינדוס שהיה לי באותה התקופה). מסתבר שהמארז כלל כונן קשיח אחד, שהתחלק לשלוש מחיצות. בקיצור, הטכנאי שעבד על המחשב שלי באותה התקופה סידר לי שני כוננים קשיחים, של 40GB בכל אחד (ובסה"כ 80 GB). לפני חודש, נשרף לי הכונן הקשיח השני שהתקין לי הטכנאי הקודם. פנינו לטכנאי בחנות המחשבים החדשה הקרובה לביתנו, והוא התקין על המחשב במקום הכונן השרוף כונן חדש, נורמלי, מהיר יחסית ונוצץ של 80GB - אותו החלטתי להפוך לכונן ארכיון הסדרות האהובות עלי. היום, יש לי אפשרות לאחסן בסה"כ 120GB במחשב (80GB לסרטים, 5GB לגנו/לינוקס שלי ו35GB לשירים/מסמכים/מידע אישי אחר). חוצמזה, אני תמיד יכול לאחסן משהו על הג'ימייל הפעוט שלי
בכל מקרה, היום בערב אשאל את אבא שלי כמה עלה לו ההארדיסק החדש, ואחזור לכאן עם תשובה...

Tinty

New member
חוצמזה, השאלה היא עבור מה אתה צריך

את ההארדיסק? וידאו? מוזיקה? סתם מסמכים? (מאחר שאתה מוריד מהרשת, אני מניח שוידאו). כמה סדרות אתה רואה בסה"כ? אתה מעוניין לשמור אותן על ההארדיסק, לצרוב אותן או למחוק אותן לאחר הצפיה?

Tinty

New member
לסבא שלי יש נייד שמכיל 200GB

מטורף לגמרי, אה? מתחבר למחשב בUSB, USB2 וFireWire.

למעלה