מתי מתחילים לישון עם כרית?

mom&shaked

New member
מתי מתחילים לישון עם כרית?../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

שקד בן שנתיים ועד עכשיו הוא ישן בלי כרית, אבל כשהוא ישן איתנו במיטה הוא נרדם על הכרית שלי. אז אולי הגיע הזמן לכרית משלו? אני לא יודעת מאיזה גיל מתחילים לישון על כרית ואם זה בריא או לא. אשמח לשמוע איך זה אצלכם.

רותי&ע

New member
ובמיטה שלו הוא נרדם בלי?

כעיקרון-בלי כרית יותר בריא. אז אם אין דרישה מצידו בשביל מה להתחיל? עידן לפעמים נרדם עם שמיכה ככרית ואחרי שהוא נרדם אני מוציאה אותה. עד שהוא לא ידרוש כרית אני לא מתכוונת להציע. ואם את בכל זאת רוצה לתת לו, אז תני לו כמה שיותר שטוחה.

שינו

New member
נדב ביקש כרית משלו בערך בגיל

שנתיים (לא מזמן) והוא נורא אוהב אותה ושומר שאני לא אעלים אותה. ניסיתי למצוא משהו מיוחד לילדים אבל לא הישגתי (באיקאה אמרו שיש להם אבל בדיוק אזל....) אז לקחתי כרית נוי שטוחה מאד, כיבסתי ועטפתי בציפית רגילה, זה די מסורבל אבל הוא מאד מרוצה מזה.

אריאלי נרדמה עם הראש

על כל דובי מזדמן. בגלל שלא מצאנו בשום מקום כרית לילדים, קנינו לה כרית פרוותית כזו עם מיקי מאוס, והילדה מאושרת (היא יכולה למשוך לא באזניים ולעשות איתו אפאף לפני השינה).

אנחנו כעקרון ישנים בלי כרית

אבל בתקופה שהודיה (שנתיים וחצי) גם היתה חולה והיתה צריכה להיות עם ראש טיפה מוגבה (כי להוציא את הליחה..) אז התארגנו עם שמיכת פוך שתהיה מתחת לראש שלה (ובלילה היא כמובן עוברת ממקום למקום במיטה.. כך שהיא בסוף ישנה בלי שמיכה
)

למעלה