ליורוספורט יש מחוייבות לכל מיני תחרויות, וכידוע יום ראשון הוא מלא בארועים, אם אני זוכר משנים קודמות, בעיקר מרוצי אופנועים. קשה להגיד שהיום הוא "הכי חשוב".
הseconed best ,זה כמעט החולצה הצהובה, ארמסטרונג בקטגוריה אחרת ומעניין מי ייקח קלודן או באסו, הפנטזיה שלי 1>ארמסטרונג 2>קלודן 3>באסו אני לבסו את שיתוף הפעולה עם ארמסטרונג, ואי התקיפה שלו.
זה מזכיר לי את המשפט הנצחי של ארצ'י באנקר (ההוא עם הכורסא) שהיה אומר: "אני שונא יהודים, כושים וגזענים".... והמבין יבין. גם ביטויים כמו "אני שונא את אולריך כי הוא גרמני" הם לא במקום. אני למשל, לא מחבב במיוחד את אולריך (לא יודע בדיוק למה) אבל מאוד מעריך את קלודן (שהצטרף לרשימת הרוכבים שאני מחבב). תתשתדלו להישאר עינייניים. זה חשוב לאיכות הדיונים כאן.
לעיתון הארץ מגיע כרגיל את הפרס התקשורת על סיקור הטור. לא רק שהם מסקרים את הטור בהרחבה אלא שהיום הם הגדילו לעשות ושמו תמונה ענקית של לאנס כולל כתבה במקום הכי מרכזי וחשוב של העתון: העמוד הראשון. האם מישהוא מדמיין את מעריב או ידיעות מפרסמים בעמוד הראשון תמונה ענקית של לאנס לבד כולל כתבה ודוחקים את כל שגרת הפוליטקה הצידה? כמובן שאין לשכוח את הכתבות הנוספות במדור הספורט. אני יכול לדמיין שבמעריב וידיעות הרב רנטגן עם אסולין מככבים על פני עמודים רבים. לדעתי הערוץ הראשון הבין את הפוטנציאל והחשיבות של התור הרבה בגלל הארץ ששנים עושה סיקור לטור. לפני שבועיים התלוננתי על סמני האנורקסיה של הטור במדור הספורט . אז היום בגלל הכתבה בעמוד הראשון כמו גם יתר הכתבות שהיו בשלושה שבועות אני אומר שהשפיות והפרופורציות חזרו. לכל מי שחשובה התקשורת של הספורט בארץ ומוצא עצמו מתלונן על על הסיקור המוגזם של הכדורגל, מוזמן הוא לכתוב מייל לעורך הראשי של עיתון הארץ דוד לנדאו ולחזקו ולעודדו על הסיקור. ואולי גם לבקש שהסיקור הקבוע יורחב. [email protected] יורם