מתי?מתי כבר מתי?

ליגי

New member
מתי?מתי כבר מתי? ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכולן,אני משתתפת דיי סמויה למרות שבכר שאלתי על תופרת ןממש שמחתי על תגובתכן,אבל אני קוראת את כל ההודעות וממש מחכה בקוצר רוח ליום המיוחל שלי ושל בחיר ליבי,זה "רק" בסוף מאי 2002 וכולם אומרים לי זה יעבור לך צ´יק צ´ק,בנתיים זה לא ממש זז ועוד לא התחלנו לחפש כלום,זה קצת מוקדם לא?,שלכם ליגי.

אתי@

New member
זה לא מוקדם. יש לנו זוג חברים

שמתחתנים במאי ואומרים שכבר חלק מבעלי המקצוע תפוסים בתאריך שלהם... בהצלחה ומזל טוב אתי@

כל כל אל תדאגי . הזמן פשוט רץ

ואת לא תאמיני שתמצאי את עצמך חודש לפני... , זה לא מוקדם להתחיל לסגור, לוקח זמן עד שמוצאים את מי שאתם רוצים לסגור איתו, ולמה לך להיות בלחץ, לדעתי תתחילו עם צלם ותקליטן, גם כדי שלא יקרה לכם מצב שתרצו מישהו מסוים והוא יהיה כבר תפוס... מזל טוב בכל אופן ובהצלחה.

ממתחתנת מאי למתחתנת מאי

תראי, אני לא יכולה להגיד לך שאי אפשר לארגן חתונה מדהימה בחודש-חודשיים. אפשר, אנשים עשו את זה כי זה התאים להם והכל תקתק כמו שעון. הכל תלוי בך ובו, באופי שלכם ובאופי החתונה. אני טיפוס סופר לחוץ, והדרך שלי להתמודד עם זה היא להתחיל הכל מאוד מוקדם, כך שבזמן אמת מינימום לחצים יהיו עלי. חוץ מזה, שיקולים של אורחים שמגיעים מחו"ל כופים עלי לוודא שהזמנות יוצאות כבר חודשיים לפני האירוע. במקביל, אני יודעת שיש דברים שנסגרים מוקדם. לדוגמא, גן האירועים שלנו כבר כמעט מלא למאי. אז הכל תלוי גם במידת הגמישות שלך מבחינת תאריך ומיקום (שלא היו גמישים אצלנו - שיקולי משפחה). בקיצור, אנחנו כבר עובדים, אם כי מאוד באיזי, וזה היתרון הגדול של להתחיל מוקדם...

סהר12

New member
אני מתחתנת במרץ

והגעתי לשלב די מעשי בחיפושים ובהתארגנויות מקום יש. שמלה - ממש בימים אלו שוקדת על הענין במקביל בודקת קייטרינג, הזמנות, ובגדים לגבר שבגברים. למה לדחות אם אפשר להתארגן היום? בהצלחה!

למעלה