מתי מתקיימת ועדה רפואית אחרי קב"ן?

soComplex

New member
מתי מתקיימת ועדה רפואית אחרי קב"ן?

הקב"ן נתן לי את המלצותיו, ואמר שבהמשך החודש אקבל זימון לועדה רפואית שתאשר את המלצתו.

מישהו יודע כמה זמן זה לוקח, או מי אחראי שהזימון ישלח- הקישור שלי? מדור ברה"ן?

אני שואל כי קיבלתי צו מילואים לעוד חודשיים, הצו כמובן נשלח לפני הפגישה שלי עם הקב"ן.
הקב"ן המליץ על הורדת פרופיל ושינוי שיבוץ אז אני יכול להניח שהצו לא רלוונטי, אבל עד שאין חותמת של הועדה אין לי כל כך מה לעשות.

תודה רבה.

היי

אני לא סגורה אם אתה צריך להגיש בקשה לוועדה רפואית או שזה אוטומטי, אולי מישהו אחר פה ידע. אני ממליצה להתקשר לקישור ולשאול - תוך כדי גם לוודא שאתה בפלוגת ב.נ (בלתי נקראים) ואם אתה לא משובץ - העבר את הסיכום של הקב"ן והם ישבצו אותך שם ויבטלו לך את הצו למילואים, ויפנו אותך לוועדה רפואית.
כל זה מתייחס אם הפרופיל שלך היה קרבי והיית משובץ ביחידה כזאת ועכשיו הוא עורפי (64 ומטה) ואז אתה צריך לעבור יחידה, לכן יקפיאו אותך בינתיים.

מי שמחליט על התור הפנוי היא הוועדה רפואית, בדרך כלל תזומן תוך כחודשיים מהתור בקב"ן\ הפניה אליהם, וכמו שאמרתי אם הפרופיל שהקב"ן המליץ לא תואם את היחידה - אתה תוקפא בינתיים בתוך היחידה אך לא יהיה ניתן לזה אותך למילואים.

soComplex

New member
תודה לולי (ההודעה מן הסתם לא תקפוץ)

אחרי כמה ימים ללא מענה פשוט נטשתי את הפורום, שמח שחזרתי לראות מה קורה עם זה.

תודה על התגובה המפורטת.
בגלל החרדה החברתית מאוד קשה לי להרים את הטלפון לקצינה ולשאול, אבל אני אעשה את זה, עכשיו כשאני מצויד בידע שנתת לי.

שוב תודה.

למעלה