מתי מתרחשת העונה הרביעית???

האגס 1

New member
מתי מתרחשת העונה הרביעית???

אם לא שמתם לב בשידורים הקודמים של העונה הרביעית, שימו לב לזה עכשיו, בשידורים החוזרים - יש שם חורים איומים וסתירות לגבי הזמן שבו מתרחשת העונה: בפרק הרביעי (ששודר בשידור חוזר אתמול), יש לאלה יום הולדת, והתאריך שמוזכר שם במפורש הוא 29.9. כששאול, אבא של יואל, מפתח סמיליות, יואל מזכיר לו שהשנה היא 2002. כלומר, הפרק מתרחש בימים שסביב ה-29.9.2002 (אגב, העלילה סביב אבא של יואל נמשכת כמה ימים, כשבמקביל אליה מתרחש סיפור יום ההולדת של אלה שנמשך רק יום אחד, אבל ניחא). אלא שבפרק השמיני (שישודר בעוד שבועיים) השנה היא 2001! זהו הפרק שבו מוזעק רפי לקחת את אבי לוי, חברו הותיק החוזר בתשובה, כשבינתיים הוא אמור לשלם חוב לביטוח לאומי. כשאלה לוחצת עליו לטפל בזה, היא מצטטת מהמכתב שהביקור האחרון אצלם היה ביולי 1999, ומציינת "לפני שנתיים בדיוק". בפרק העשירי, כשנועה מבריזה ליואל, ההתרחשות היא סביב התאריך 11.9, משום שנועה אמורה לחזור מכנס לציון חורבן מגדלי התאומים בארה"ב, וזה מודגש כשיואל מכין לה עוגה בצורת מגדלי התאומים. בהנחה שהכנס אמור היה להיות לציון שנה לאירוע (זה לא יכול להיות יותר מזה, משום שעונה זו שודרה במקורה באמצע 2003) הרי שהפרק הזה מתרחש ב-11.9.2002. בתחילת הפרק הוא גם אומר לרפי שהם ביחד כבר חודשיים. בואו נזכור גם שהם הכירו כשיואל קם מהשלושים לזכר אביו, כלומר - שלושה חודשים מאז הפרק הרביעי, או אם תרצו - החמישי, שבו יואל יושב שבעה. יתרה מזאת, בפרק ה-13, האחרון, יואל מציין שבשלושה חודשים הוא גם איבד את אביו, וגם הספיק להתחיל ולגמור את הרומן עם נועה. כלומר, שפרק שמתרחש ב-11.9.2002, מתרחש שלושה חודשים אחרי ה-29.9.2002, כשבאמצע חל יולי 2001. אז מתי מתרחשת העונה? וכאילו זה לא מספיק - עוד חור מתגלה בעונה הרביעית: בפרק השמיני דורון ומרים כבר נשואים. אנחנו עדים לכך כשדורון אומר למרים "מרים! אני רוצה להתחתן איתך!" והיא עונה לו: "דורון, אנחנו כבר נשואים!". אם כך, מתי הם הספיקו להתחתן? הרי בפרק הרביעי (ששודר אתמול, כזכור) דורון רק מכיר לראשונה את הוריה של מרים. האם זה אמין שהם התחתנו בלי שהוא הכיר את ההורים שלה?

qt1

New member
וואלה נשבעת לך שחשבתי שרק אני

שמה לב לבלאגן ובגלל שלא הקלטתי לא כתבתי על זה מילה או חצי מילה... והנה אתה בא , בטוח הקלטת (מה שאני כמובןןןןןןןןןן לא עשיתי גם הפעם) עם הוכחות חותכות שהפאשלה היא גדולה מנשוא , מה להגיד לך אגס1? פאדיחה! כאילו, לפי מה שאתה כותב , הם יכולים לעשות דברים מגניבים בעונה הבאה והאחרונה! ואני עוד חשבתי שאני חדת עין ,צר עולמי כעולם נמלה לעומתך
שאלה יהיו הבעיות בחיים שלנו?

טוארג

New member
דורון ומרים התחתנו בפרק של הסופה

בסצינה המתוקה עם הנרות...

האגס 1

New member
אז הם עדיין לא התחתנו

אז הוא רק הציע לה נישואים. וזה כלל לא סביר שרק זמן רב אחרי שהם נשואים, דורון יפגוש בפעם הראשונה את ההורים של מרים.

qt1

New member
לדעתי הכל שם לא סביר../images/Emo13.gif

חשבתי שרק אני החמצתי פרק, אבל מסתבר שמשהו היה חסר שם , אולי לא שמו -לב שלא הראו חתונה? היה את הקטע שהוא נתן לה חשיש או משהו והוא נשבע שאם היא תתעורר הוא יתחתן איתה , אבל אח"כ הם נשואים , כאילו , זה קשור? נורא מבלבל הקשר בין דורון למרים וההורים המגעילים שלה גם כן מכה

האגס 1

New member
מילא אם לא הראו את החתונה

אבל העובדה שדורון עדיין לא מכיר את ההורים של מרים כשהם כבר נשואים - זה חור בתסריט.

qt1

New member
שמע , עם הורים כאלה... טוב שכך?

איזה זוג מגעיל , משחק מעולה של השחקנים! אין ספק... הם הצליחו לגרום לי לא לסבול אותם לאחר כדקה של שידור. אבל בהחלט צודק , חור בתסריט ואני חוזרת וכותבת שהייתי בטוחה שפשוט פספסתי פרק למרות שלא הבנתי איך שהרי אני עוקבת אחרי כל פרק וגם אחרי השידורים החוזרים למעט התקופה הזו , כי באמת יש גבול... גם התבאסתי כי לא הקליטו לי מהפרק הראשון והיה לי חשוב שזה יהיה אצלי בבית מוקלט. נו שויין , לא הכל משיגים בחיים. אפרופו מרים , היא ממשיכה בעונה האחרונה? ודורון? בעצם מי הולך?תוסיפו
אם זה משהו שלא כולם יודעים כדי לא לקלקל כדי שידעו לא לקרוא...

למעלה