מתי נגמר המירוץ אחר הציונים???

lerekh

New member
מתי נגמר המירוץ אחר הציונים???

שלום לכולם. בזמן האחרון אני משקיפה מדי פעם על הנעשה בפורום הזה, ובתור מישהי שמקווה להתקבל לשנת הלימודים במתחילה באוקטובר 07 יש לי שאלה: איך יודעים מתי לעצור עם השיפורים? ראיתי שהסכם בת"א השנה קפץ בצורה מטורפת, ואני מפחדת לחשוב על מה יקרה עם הסכמים בשנה הבאה. ממוצע הבגרויות שלי נע בין 111 ל-114 (תלוי באיזו באוניברסיטה) ואני עושה פסיכומטרי באוקטובר. חשבתי בעבר ש-720 ייתן לי סיכוי סביר להתקבל לפחות לאוניברסיטה אחת, אבל אני רואה שיש עליות מאוד חדות בסכמים וזה נראה כמו מירוץ שלא נגמר. איך ידעתם שהגיע הזמן להירשם ולעצור עם השיפורים?

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

האמת שכרגע לא ניתן לדעת בדיוק איפה צריך לעצור, כי ספי הקבלה הסופיים עוד לא נקבעו. באופן כללי, הבגרות שלך במצב לא רע בכלל. רצוי שהפסיכומטרי שלך יהיה 750 ומעלה.

morancho1

New member
:)

גם אני בעבר חשבתי שלעולם לא "אתפוס" אותם כי הסכם שלי עלה יחד עם הסכם שהם דרשו...אבל בסוף זה קרה כל פעם התקרבתי קצת יותר. הייתה שנה אחת שנרשמתי למרות שידעתי שאין לי סיכוי וסתם הלכו 400 שקל הרשמה.. בעיקרון לשאלתך: תעשי פסיכומטרי כמו שאושרית אמרה ל750 ותוכלי להתקבל לראיונות בכל אוניברסיטה. עדיף להיות קצת מעל הסכם כי כל שנה הוא עולה, או הרבה מעל הסכם אם את רוצה להיות בטוחה בסיכויים שלך (למרות שאין בטוח בתחום הבוגדני הזה:) ). אני אישית ממליצה גם כשתגיעי לסכם בע"ה- לא להפסיק לשפר כי כפי שידוע הסכם באמת עולה כל הזמן, וזה ישמש אותך במידה ותפסידי שנה-לשנה שאחריה. בכל מקרה אם תתמידי, בסוף תגיעי.. שיהיה בהצלחה:)

למעלה