michalgad1
New member
מתי ניסיתן לאחרונה מתכון חדש לחלות?
את המתכון קיבלתי מחברתי הילה. במקור מיועד למכונת לחם , אני מכינה במיקסר.
כוס וחצי מים פושרים
חצי פלוס כף סוכר
שליש כוס שמן
כפית וחצי מלח
כף שמרים יבשים
5 חלמונים
4.5-5 כוסות קמח עדיף קמח לחם
מערבבים הכל לבצק רך. מתפיחים עדיף פעמיים. קולעים ואחרי התפחה נוספת ביצה עם סומסום/פרג ואפיה בחום בינוני חצי שעה.
יוצאות חלות רכות ומתוקות.באחת החלות כאן גילגלתי את רצועות הבצק בתערובת קינמון וסוכר. החבר׳ה חולים פה על חלת קינמון.
היה לי עובד שתיקן מירצפות אז לא היה לי זמן להתעסק עם קליעות מאתגרות... אבל הריח הוי הריח!!
את המתכון קיבלתי מחברתי הילה. במקור מיועד למכונת לחם , אני מכינה במיקסר.
כוס וחצי מים פושרים
חצי פלוס כף סוכר
שליש כוס שמן
כפית וחצי מלח
כף שמרים יבשים
5 חלמונים
4.5-5 כוסות קמח עדיף קמח לחם
מערבבים הכל לבצק רך. מתפיחים עדיף פעמיים. קולעים ואחרי התפחה נוספת ביצה עם סומסום/פרג ואפיה בחום בינוני חצי שעה.
יוצאות חלות רכות ומתוקות.באחת החלות כאן גילגלתי את רצועות הבצק בתערובת קינמון וסוכר. החבר׳ה חולים פה על חלת קינמון.
היה לי עובד שתיקן מירצפות אז לא היה לי זמן להתעסק עם קליעות מאתגרות... אבל הריח הוי הריח!!