מתי ניפגש כולנו בקמלוט הרצליה

livi4

New member
מתי ניפגש כולנו בקמלוט הרצליה

או בצוותא ת"א - מקומות ראויים לג'קו המקסים שלנו... ללא ספק היה מהמם . אבל המקום בכלל לא משהו אהה? העיקר שהוא נהנה וראו זאת עליו - מה שבטוח שנהננו לא פחות ... ברגע שיצא תקליט חדש לג'קו - אני בטוחה שלא יקח הרבה זמן על מנת שנוכל לראות אותו במקומות הנ"ל , מה שיעשה אותי מאושרת. ג'קו מקסים , נתן לנו מלא חום ואהבה , קצת שיגענו אותו , טוב אפשר להבין , הוא משגע איך לא אהה??? נהנתי לראות את כולכן בנות יפות, מקסימות ויודעות לעשות כייף.... כבר נהינו חברות לא קשר וירטואלי בכלל אהה??? אז לסיום:
יאנוש- עדידס מסרה לג'קו ד"ש - עד שהתעוררה הסינדרלה (העיקר שנהנתה מההופעה- מתוקונת) מחכה בקוצר רוח להופעות נוספות ..... מה שבטוח - ג'קו הוא כוכב אמיתי - קאמבק רציני ומוצלח

hela19

New member
הזמנת לנו מקומות?../images/Emo183.gifג'קו יודע??

ג'קו יודע שהוא מופיע?? ליתר ביטחון, יקירתי, תזמיני מקומות...חחח ביי, הילה.

livi4

New member
הילוש' זה בתכנון ...../images/Emo13.gif

תראי זה יקרה מהר יותר ממה שאנו חושבות ... ג'קו מדהים ויודע לתת הופעה - ואיזה קול איזה קול ממיס אהה????

מגושקה

New member
ומה אצלו בדיוק לא הורס?!../images/Emo6.gif

תאמיני לי ישנתי שעתיים, הקול שלי כמו של גבר שעישן 40 שנה סיגריות, ואני בהיי מטורף.

דורית41

New member
את יודעת מה?

אני מוכנה להתפשר כרגע אפילו על תאטרון תמונע.-שם ההופעות לא באמצע הלילה,ותנאים יותר נורמאליים.. ..אח"כ צוותא2 ... אח"כ צוותא ....אח"כ תאטרון נגה...אח"כ קיסריה....אח"כ שדה החומוס של נווה שלום (ראי ערך רוג'ר ווטרס).

דורית41

New member
ווי בנות,עשינו בלאגן,

יש לפחות 3 שרשורים כרגע בנושא ההופעה,בואו נעשה לטליטל פחות מלאכת קיבוץ גלויות/שרשורים.

livi4

New member
אנחנו בלאגניסטיות לא???

כמו ילדות בנות 16 . יש קצת עכבות את לא חושבת???

hela19

New member
בקיצור לא צריך ניתוח פלסטי..רק ג'קו

אנחנו מרגישות ונראות בזכותו צעירות ורעננות ...

למעלה