מתי ניראה את ה-680 ו750 בארץ ???

+++

לפחות לגבי 680, נראה לי שצריך לחכות קודם כל שיצא בחו"ל (הוא רק קיים באתר ובתצוגות, עדיין לא למכירה). לגבי ה 750v (וגם ה 680 כשיצא): צריך לחכות שתיגמר עליו תקופת הבלעדיות שיש למפעילים ששילמו (750v משווק כרגע בלעדית ב vodaphone ו 680 ישווק בהתחלה רק בסינגולר בארה"ב וחברה אחרת באירופה) ורק אז תגיע גרסת unlocked. תוסיף לזה: שצריך לפתח למכשירים תוכנת עברית ושצריך לייצר מקלדת עברית ושמשרד התקשורת צריך לאשר אותו ושבשביל שיהיה פופולרי צריך גם שמשווק סלולרי ישווק אותו ויתן לו תמיכה..... בקיצור: אם אתה ממהר, קנה בחו"ל ותפתח, אם לא, תמתין

atzmony

New member
קראתי באחד האתרים לטראו

שהם צופים שבערך באותו זמן שסינגולר ישווקו אתו (שזה בשבועות הקרובים) גם פאלם יחלו לשווקו דרך האתר וחנויות הריטייל שלהם. המחיר הצפוי לדעתם יהיה כמו של הסינגולר ללא תוכנית ~420$ שזה עדיין לא המחיר עליו חלמו אבל עדיין יותר זול מה650 (אולי המחיר הנ"ל יהיה לדגם ללא המצלמה). יניב אמר כאן בפורום שהם מתכננים להביא אותו אך לא אמר מחיר ולא תאריך.

+++

תאמין לי שאני מאוד מאוד מקווה רוצה ומצפה שכבר מחר יהיה לי ביד 680 פתוח מעוברת ופועל. אבל צריך להיות ריאלים עם הציפיות. להזכירך, טראו 600 שוחרר בארץ אחרי ש 650 כבר נמכר בחופשיות בעולם. טראו 650 נמכר בארץ קצת אחרי שטראו 700w כבר הציף את ארה"ב. אני מקווה מאוד שאקסל יפעלו יותר ביעילות מהראל בכל הקשור להבאת המכשירים ואולי גם יצליחו לארגן מכשירים ברשת פלאפון ומחירים דומים לאלו של חו"ל.

atzmony

New member
"לפעמים חלומות מתגשמים"

אני בדעתך אך לא נראה לי שהפעם אני אחכה עד שיגיע לארץ, כי בפעם האחרונה שחיכיתי התאכזבתי קשות בתצורת מחיר שערוריתי של 5000 ש"ח באורנג' אני מקווה שאצליח לרכוש אותו באחת מחנויות הריטייל. ואם לא אז אני בונה על ירידת מחירים של ה650 בארץ כמו שקרה ל 600.

atzmony

New member
רגע

אם אני עושה משלוח לארץ אני משלם מיסים +מע"מ לא ? עדיף לשלוח משהו שיקנה בחנות בשדה תעופה ויביא אותו לארץ עליו

yaniv79

New member
Treo 600 שווק בארץ ובאורנג'

הרבה לפני שהכריזו בכלל על ה650 ( ולהזכירך הכריזו עליו כ-3 חודשים לפני שהיה זמין למכירה ). Treo 700w לא היה רלוונטי בכלל מכיוון שהוא מכשיר CDMA ואינו חלק מקטלוג המוצרים האירופאי.

למעלה