מתי נקבל את התוצאות ????

elad4977

New member
מתי נקבל את התוצאות ????

עשיתי מבחן ב14.02 מתי בדרך כלל מקבלים את התוצאות ??

traker

New member
אני קיבלתי תוצאות היום.

אתה תקבל לבטח מחר ... בהצלחה.

traker

New member
קיבלתי...

601... יצאתי בכבוד. אבל אני בטוח שאני מסוגל ליותר , בהרבה יותר..! אני יעשה כמובן שוב!

aniani

New member
כל הכבוד!

ציון נחמד :) זוכר שאמרתי לך שאתה בהחלט נופל על ה-600, לא למעלה מדי ולא למטה מדי? אהה כן, וכמה קיבלת באנגלית בסוף? :) נ"ב: ואם תעשה עוד פעם (תיזהר לא להתמכר או משהו), תוכל לבוא הרבה יותר רגוע.

traker

New member
תודה...ואני זוכר-צדקת!

קיבלתי באנגלית 99 (הייתי מת לציון כזה בבית ספר באנגלית) אני צריך לשפר אנגלית , אין מה לעשות , שניגשתי עכשיו לא למדתי בכלל לאנגלית יעני לא למדתי את האוצר מילים וכל מה שהיה צריך לעשות , פעם הבאה אני כן ילמד את זה! בכמותי רוב הטעויות שלי היו מהתרגשות , והרגשה שהתשובה שאני הגעתי אליה היא בטוח לא נכונה כי השאלה קלה מידיי - ומתברר שהשאלה היתה באמת קלה מידיי ואני סתם סיבכתי את הענינים וטעיתי.. אני ילך שוב לעשות- רק כדי להראות לעצמי שאני מסוגל! וגם בשביל להתקבל לעתודה :)

traker

New member
זה פסיכומטרי ראשון שלי...

אתה כבר עשית פסיכומטרי?

aniani

New member
אהה.

כן, כבר עשיתי אחד. ואגב: אל תחכה לבחינה הבאה כדי ללמוד אנגלית; תתחיל כבר עכשיו לקרוא ספרים, כי חודש-חודשים לפני הבחינה עצמה זה טוב, אבל לא משמעותי. ואם עדיין יש לך זמן לעשות עוד פסיכומטרי בשביל עתודה- באיזה כיתה אתה? לא ב- יב´ (כי אם כן, אז אתה לא יכול לעשות עוד פסיכומטרי עד לעתודה, שאליה אגב כבר היית צריך להירשם)?

traker

New member
אז ככה:

1. אני בכיתה י´ב 2. נרשמתי כבר לעתודה בלשכת הגיוס לפני חודשיים. 3. דחיתי את הגיוס שלי בשנה..ובשנה הזאת אני יעשה עוד 2 פסיכומטרי עד שאני יקבל ציון גבוה..ואחרי זה ילך לעתודה. (דחיתי את הגיוס בטענה שאני הולך לישיבה לשנה..ובשנה הזאת תכלס אני ישפר בגרויות ופסיכומטרי) בחופש הגדול אני יסע לחו"ל 4 חודים או משהו כזה , אני מאמין שזה ישפר את האנגלית שלי... וחוץ מזה אתה באמת צודק , אני יתחיל לקרוא ספרים ולהשתפר באנגלית מאחרי החופש הגדול. תודה על כל העצות..אני באמת ישתמש בהם. כמה הוצאת בפסיכומטרי הראשון שלך?... ומתי אתה עושה עוד אחד?..וכמה אתה חושב שתוציא בו?

aniani

New member
מממ...

1. הוצאתי בפסיכומטרי הראשון שלי מעל 700, אבל זה לא מספיק למה שאני רוצה ללמוד. 2. אני עושה עוד אחד במרץ. 3. אני לא חושב על זה. אני רק מקווה להוציא כמה שצריך כדי להתקבל לאונ´.

traker

New member
את שפיץ!!! יפה ...!!!

נשמע פצצה..שיהיה לך בהצלחה אבל מה אתה רוצה ללמוד?

traker

New member
יש רק מקצוע אחד שצריך אליו...

כל כך הרבה..! וזה רפואה!! אני צודק? או שזה אולי מחשבים?

aniani

New member
ועשיתי טעות..

לא מעל ל-700, מתחת ל-700, אבל לא הרבה. וייתכן שאני כן ארצה בסוף ללכת למדעי המחשב, למרות שרפואה מעניין אותי גם (פשוט אני מרחיב במחשבים והולך לי שם טוב, אבל לרפואה יש ´שם´ של מקצוע איכותי. חוץ מזה, גם אבא שלי רופא ואני יודע שזה מקצוע טוב...)

aniani

New member
ועוד משהו..

בגלל ההרשמה המאוחרת רשמו אותי לאונ´ הר הצופים בירושלים, כשרציתי בכלל לגשת למבחן בחיפה... אני מקווה שהמונית בבוקר תהיה מהירה מספיק. חוץ-מזה יכול להיות שאני אעדיף מחשבים כי הבנתי שאת זה אפשר ללמוד בחיפה (ורפואה אני לא יכול ללמוד בחיפה).

traker

New member
כמה הוצאת בדיוק..את תשאיר

אותי במתח..(זה מסקרן לשמוע ציונים של אחרים) בן כמה אתה?..(אמרת שאתה מרחיב מחשבים איפה?..בתיכון?) לירושלים!!!..אחי, אני ממליץ לך לצאת מוקדם מוקדם בבוקר!! 2 נסיעה מחיפה לירושלים ועד שתמצא את המקום בדיוק ועד שתמצא את הכיתה יקח לך עוד זמן..אני פשוט ממליץ לך לצאת מוקדם.

anat80

New member
תתפלא

אבל יש מקצועות שקשה להתקבל אליהם יותר מרפואה או לפחות באותה מידה. בעיה נוספת שיכולה להיות ברפואה היא ראיון שאמורים לעבור גם אם מבחינת נתונים יבשים (בגרות+פסיכומטרי) אתה מתאים. ולמי שאמור להגיע לירושלים - אני הייתי מציעה לך לישון אצל מכר בירושלים, כי יש גם המון פקקים והנסיעה תעייף אותך מאוד, לא חבל?

bgnh

New member
היי לך, את צודקת במאה אחוז

I couldn´t have said it better myself

למעלה