באמת הזכרת לי, שאני צריך לשלוח את המכתב שתכננתי לשלוח לערוץ הילדים עם מספר שאלות לגבי סדרות כולל בליץ'. בכל מקרה אין כרגע מידע בנושא, הדבר הכי עדכני שאני יכול לתת לך, זה משאלה ששאלתי לפני 10 חודשים בערך, באירוח של ערוץ הילדים בפורום מנגה ואנימה, בנושא בליץ'. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=60&msgid=73483398 אני מקווה שיביאו את זה, יהיה נחמד לראות את זה בטלוויזיה ולחשוף עוד קהל בארץ לסדרה.
היי, יעל מנהלת 4 פורומים [5?] ומחליפה מנהלים כשהם לא נמצאים לתקופה כלשהי, כבר 3 שנים היא בניהול, תפוז מתים לה על התחת, והיא לא מוחקת כאלה תשובות אף פעם, ויש המון תשובות כאלה! ;_;
כפרעליה, יש מעל ל1000 מנהלי פורומים בתפוז, וכל אחד מחליט על דרך ניהול משלו, אין עלון הדרכה שבא עם התפקיד מנהל והגדרות מדוייקות שאומרות איך ומה לעשות, אני בחרתי לראות בזה כתשובה לא הולמת ומחקתי.
XD אני יודע את זה 3> אבל אנשים אחרים לא, ואין שום דבר רע בלצחוק בין אנשים בפורום שמכירים את הבדיחות וכו', אבל לא כשזה איזה מישהו שלוקח את זה ברצינות ומוצא בפורום הזה טעם רע ובוחר להתרחק. עדיף לענות לו בקצרה לא יודעת מאשר לומר לו תשובה אחרת.
כאילו לקחת דברים ברצינות זה דבר רע. אזכיר רק שבדיחות כאלה לא הולכות הכי טוב בעולם גם עם אנשים שיותר מכירים ולכן צריך לשקול מילים כמה וכמה פעמים לפני שנוקטים הומור שכזה