מתי פינת "הכי חם בצח"מ" מתעדכנת?

liatha

New member
מתי פינת "הכי חם בצח"מ" מתעדכנת?

אני מחכה לזה כל היום :)

Dawn12

New member
../images/Emo24.gif

התוצאות מתפרסמות כל מוצ"ש כך שלקראת הלילה תוכלי לראות אותן
וכל מי שלא הצביע עדיין - למה אתם מחכים? הכי חם בצח"מ

הצבעתי לזוג הכי מקסים...../images/Emo140.gifמיני(S)

שחר, אפשר להוסיף לאתר סצנות עתידיות עם אשלי בשיום מהפרקים הכי חדשים שמשודרים עכשיו בארה"ב אחרי שובה לסידרה? מסקרן אותי מאוד איך היא נראית בפרקים היום ובכלל איך מקנזי משחקת בפרקים החדשים, אולי הדמות שלה יותר משוחררת מהפרקים היום ופחות לחוצה... (למרות שלי זה לא משנה, היא חמודה גם ככה...) תודה...

dviridit

New member
גם אני הצבעתי לזוג הזה החמוד ביותר

ולשחקן פיטר ברגמן לושחקנית המגלמת את ג'ל. שמה עוד לא נקלט לי תסלחו לי. חזרתי להצביע אחרי הרבה זמן כיי לא מש התעמקתי בזמן האחרון וגיליתי חוסר ענין. במיוחד משממים אותי דרונ ומלקולם.........

מה באמת נסגר עם דרו...?

למה היא הפכה להיות כזאת כבדה...? כאילו, החתיך של הסידרה רוצה אותך נואשות ואת מזבלת ת'שכל עם "תקרית" שהלוואי על כולנו "תקריות כאלה עם מלקי שקרתה לפני מליון שנה...?! ת ת ע ו ר י !!! שלא תגמרי בסוף כמו אחותך ליב...!

Dawn12

New member
בקשר לסצינות העתידיות ../images/Emo58.gif

אני לא רואה את הפרקים בארה"ב כך שאני לא יכול להוסיף איזה סצינות שבא לי, אלא רק כאלה שאני מוצא בכל מיני אתרים. בכל מקרה, אני לא הייתי תולה בה הרבה תקוות. ממה שהבנתי לא ממש ברור לאיפה רוצים לקחת את הדמות שלה וכרגע היא פשוט מתערבת מדי פעם בעלילות של אחרים (או במילים אחרות: דוחפת את אפה למקומות לא שלה) ואין לה סיפור משל עצמה. וננצל"ש את ההודעה להגיד שתוצאות המצעד התפרסמו באתר, וגם פינת הסרטונים מתעדכנת ברגעים אלו עם הפרומואים האחרונים מארה"ב וסצינה עתידית שלא כדאי לכם לפספס!

ובטח הרבה כאן שמחים ש- (S) בינוני..

נחמד שפיליפ השני חוזר לסידרה לפרק או שתיים גם אם זה רק בתור רוח...
. כיף לדעת שג'יל קיבלה את פניו בשמחה ובזרועות פתוחות
וגם רקס מצטרף אליו לרחף מעל שמי ג'נואה ובמיוחד מעל ראשה של קתרין...
בתמונה- רקס ופיליפ עם "אימו" ג'יל, קתרין והבמאי (בעלה של ניקי?)

Dawn12

New member
ואם כבר ../images/Emo58.gif מארה"ב

הנה תמונה של מלקולם איש המערות שחזר מאפריקה השבוע לאחר שנחשב מת במשך שנתיים וחצי.

מלקי !איזה כיף!!!../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif

שחר, זה נכון שיש סיכוי שגם דייויד טום (בילוש) יחזור הביתה? עכשיו הוא והת'ר עזבו את "לחיות".

Dawn12

New member
לא ממש מדוייק ../images/Emo58.gif

הת'ר לא עזבה את "לחיות" ולא נראה שהיא תעזוב בעתיד הנראה לעין. טוב לה בניו יורק, היא משתתפת בעוד ועוד הצגות בברודווי ולא נראה שהיא תחזור כל כך מהר לחוף המערבי. מה גם שבצח"מ כבר התחילו לחפש מחליפה כך שגם הם מבינים שהיא לא חוזרת. לגבי דיוויד טום - הכל אפשרי. הוא אמנם מובטל עכשיו אבל לא נראה שהוא ממש בתוכניות של ההפקה כרגע. גם אשלי באשיום שחזרה במאי השתתפה מאז במספר מאוד מצומצמם של פרקים ולא ממש ברור לאן מתכננים לקחת את הדמות שלה. אני מניח שלולא סיפור הבני-דודים הידוע לשמצה, בילי היה חוזר הביתה ברגע שאשלי היתה חוזרת כדי לאחד ביניהם. היות וזה לא יקרה כנראה - אין הרבה סיבות להחזיר אותו עכשיו.

איזה רעיון טיפשי ביותר זה../images/Emo58.gif

להפוך את קיי וג'יל לאם ובת! במיוחד לאור העובדה שבילי ומאק אוהבים כ"כ הרבה זמן. זה כזה מעצבן. (אותי לפחות). בעבר עשו את זה עם קריקט וסקוט שהתברר שהוא אחיה למחצה...(טוב, אבל זה לא עניין אף אחד
). אני סתם רעה. דווקא אותי קריקט עניינה פעם, אפילו אהבתי אותה כשהייתי ילדה, בזמנים כשהיא היתה דוגמנית, לפני שהפכה לעו"ד מתחסדת...

b o t t e n

New member
../images/Emo2.gifמה הוא השתתף בהישרדות../images/Emo35.gif

היה צריך השלמת הכנסה אומה

למעלה