מתי צריך להתקשר בין הדייט הראשון לשני?

תומאס

New member
מתי צריך להתקשר בין הדייט הראשון לשני?

נפגשנו לדייט ראשון ביום שני. התקשרתי למחרת ודיברנו וקבענו שניפגש שוב ביום שישי בערב. (לא קבענו משהו ספציפי. סיכמנו שנדבר בשישי אחה"צ ונסכם סופית לאן נלך ובאיזו שעה).
אני אמור לשמור על קשר בשיחות טלפון או סמס ברביעי וחמישי? או שאפשר פשוט לדבר ביום שישי וזהו?

אין באמת חוקים...

ברור שאם תתקשר שמונה פעמים עד אז זה לא לענין. ברור שאם לא תתקשר זה גם בסדר. כי כבר קבעתם שתדברו בשישי אחהצ. אבל... מה בא לך? אתה שואל כי מרגיש שאם תעשה משהו נכון יש לזה סיכוי ולהפך אם לא תעשה "מה שצריך" אז אין סיסוכי. אבל זה לא באמת ככה. תבדוק מה בא לך זה לא פחות חשוב.

תומאס

New member
תודה רבה לך על התשובה העניינית!

האמת שאני לא מרגיש צורך להתקשר.
מצד שני - אני יודע שיש בנות שלא אוהבות שהבחור "נעלם" לכמה ימים. ויכולות לפסול אותו בגלל זה.
אבל אני באמת אעשה את מה שמרגיש לי בנוח וזהו.
תודה :)

נכון. אני הייתי פוסלת.

כשמישהו מראה חוסר עניין משווע, זה מוריד כל חשק להכיר.
אם אתה לא מרגיש שבא לך לשלוח אפילו סמס אז אולי אתה גם לא ממש בעניין.

תומאס

New member
גם אם מדובר בסך הכל ביומיים?

הדייט (הראשון) היה ביום שלישי, וקבענו שנדבר וניפגש בשישי. אז בסך הכל יש יומיים שלא מדברים (רביעי וחמישי).
והיא גם אמרה שהיא עסוקה כל השבוע, אז היה נראה לי מיותר להתקשר בערב ברביעי או חמישי כשאני יודע שהיא עסוקה.
אני טועה?

אה.

חשבתי שהדייט הראשון היה ביום ראשון. יומיים זה עובר. בהצלחה.
אני מאשרת לך לשלוח לה סמס אם בא לך, לא חייב.

טעות, אתה שולח את הסמס כדי שהיא לא תשכח אותך

בינתיים, נראה לך שאתה היחיד שאצלה על הכוונת? או שאתה היחיד ששם אותה על הכוונת?

תומאס

New member
מבחינתי היא היחידה. מבחינתה - אני לא יודע.

אבל לפי איך שזה נראה עד עכשיו, שנינו בעניין אחד של השני.

צלשלספק

New member
אם יש חיבור וזרימה אני אישית נוהג לשמור על הגחלת.

במיוחד כדי שלא תפגוש בשישי "בנאדם זר".

תחשוב על זה.

וקח בחשבון שיש (א)נשים מסויימים שמתאמים לעצמם דייטים בלו"ז ובסוף מגיעים לפגישה ו"קצת" מתבלבלים בין כל המלל,
מי עובדת איפה ומה היא סיפר/ה לך שבסוף היא או אתה קצת נעלבים שהצד השני נזכר בתכנים שכלל לא קשורים אליך אלא לדייט קודם...

אם היא לא מעוניינת לשמור על ה"גחלת" הטלפונית דולקת מפגישה לפגישה גם אם באמצעות שיחות (לאו דווקא ארוכות, אבל אם ארוכות ומעניינות בהחלט יכול להיות נחמד), אני אישית הייתי רואה זאת כנק' לרעתה ולא מסתכל על העניין בחיוב, אפילו עד כדי ניתוק הקשר מצידי תוך כדי איבוד עניין בעניין.

אבל זה אני. אתה תפעל לפי מה שנראה לך - בהצלחה.

תומאס

New member
תודה רבה על העזרה וההתייחסות! טוב אז זה מה שהיה :

בהתחלה שקלתי באמת לא ליצור קשר כי בסך הכל היה מדובר ב"העלמות" ליומיים, אבל בהמלצת oops did it again, שלחתי סמס ביום חמישי. התכתבנו ממש קצת כי היא הייתה עסוקה (היא אמרה לי מראש שהיא עסוקה כל השבוע).
אתמול נפגשנו לדייט שני והיה אחלה (מבחינתי. אני מקווה שגם מבחינתה. לצערי אני עדיין לא יודע "לקרוא" בנות....)
אני מקווה שנמשיך להיפגש.

למעלה