מתי צריך לקנות את טבע???

מצב
הנושא נעול.

קרלטון

New member
למי שרוצה לקנות טבע ולהחזיק לטווח

אני ממש לא מבין את זה,
יש פה מלא אנשים שמתבססים בעיקר על ניתוח טכני שהכלל הראשון בו הוא לעולם לא לסחור נגד המגמה ובכ"ז אותם אנשים גם פה וגם בקומונה קונים כמו מטורפים... אני חושב שהם פשוט לא מאמינים כשהם רואים את טבע נדרסת ב12% והם בטוחים שיבוא התיקון בימים הקרובים... בקיצור א ש ל י ו ת . . . שיהיה רק טוב...
למי שרוצה לקנות טבע ולהחזיק לטווח
ארוך - 13500 נראה לי מחיר סביר. מחיר שהיה לפני העליות המטורפות של החציון השני של 2005.

Skiper270

New member
טבע- שער מומלץ לקנייה בארץ????!!!

מה שאר מומלץ להערכתכם לקנות מניית טבע בבורסת ת"א מחר??? והאם כדאי לקנות מחר או לחכות להמשך השבוע??? תודה רבה

nirshats

New member
לדעתי שוה כניסה אבל חכה

מה שאר מומלץ להערכתכם לקנות מניית טבע בבורסת ת"א מחר??? והאם כדאי לקנות מחר או לחכות להמשך השבוע??? תודה רבה
לדעתי שוה כניסה אבל חכה
יכולה לרדת עוד ועוד , וככל שתכנס בשער יותר נמוך תוכל לקנות יותר ולהרוויח יותר. לטווח של כמה שנים נראית כהשקעה יחסית לא רעה. הנסיון מוכיח שנפילות של טבע הן הזדמנויות רכישה. אם יש לך כסף מיותר , חכה לירידה של עד 20% וקנה , או לחילופין קנה שתתחיל לעלות

כל מי שהזדרז לקנות אתמול ב-17,550

מתי צריך לקנות את טבע???
(ויש כאן לפחות אחד שהצהיר שנכנס עם 100K בשער הזה...) יכול היה לחכות בנחת ולקנות היום בבוקר ב-16,930.... אני לא קונה גם בשער הזה. זה סופ"ש וצריך לראות מה היא תעשה היום ומחר בערב בנסדא"ק (לדעתי תרד עוד כמה אחוזים טובים לפני שתתייצב). לא מתכוון להיכנס לפני שהיא עומדת על 160 ש"ח. (לדעתי תגיע לזה ואם לא, לא נורא, זו לא מניה שחייבים להחזיק בתיק גם אם 90% מהעם חושב אחרת ממני)

נכון זו היתה טעות לקנות אתמול

(ויש כאן לפחות אחד שהצהיר שנכנס עם 100K בשער הזה...) יכול היה לחכות בנחת ולקנות היום בבוקר ב-16,930.... אני לא קונה גם בשער הזה. זה סופ"ש וצריך לראות מה היא תעשה היום ומחר בערב בנסדא"ק (לדעתי תרד עוד כמה אחוזים טובים לפני שתתייצב). לא מתכוון להיכנס לפני שהיא עומדת על 160 ש"ח. (לדעתי תגיע לזה ואם לא, לא נורא, זו לא מניה שחייבים להחזיק בתיק גם אם 90% מהעם חושב אחרת ממני)
נכון זו היתה טעות לקנות אתמול
אבל זו באמת השקעה לזמן ארוך אז ממש לא משנה

Godu

New member
טבע - ההמשך

מתי צריך לקנות את טבע???
טבע - ההמשך
כרגע עושה רושם שהמניה מתייצבת ומתחילה בטיפוס הדרגתי ובריא. סך הכל לדעתי לא קרה שום דבר בלתי צפוי, האנליסטים והמשקיעים האמריקאים סובלים מרגישות יתר וזאת הסיבה לנפילה. דעות נוספות ?

יהושע 50

New member
טבע - בס"ה עוד ני"ע אחד מבין רבים

טבע - ההמשך
כרגע עושה רושם שהמניה מתייצבת ומתחילה בטיפוס הדרגתי ובריא. סך הכל לדעתי לא קרה שום דבר בלתי צפוי, האנליסטים והמשקיעים האמריקאים סובלים מרגישות יתר וזאת הסיבה לנפילה. דעות נוספות ?
טבע - בס"ה עוד ני"ע אחד מבין רבים
רדו מטבע, יש כל כך הרבה מניות יותר טובות ממנה בארה"ב ואפילו ב"שלולית" (ת"א למי שצריך פרשנות).

מ ת ח י ל

New member
זה לא יאמן!!!

טבע - ההמשך
זה לא יאמן!!!
כמה אפשר להתקע במניה כזו גרועה??? מה, חסר הניות במגמת עליה??? למה סתם לזרוק כסף?

מצב
הנושא נעול.
למעלה