מתי שון יילך כבר??
אני בלחץ...

מתי שון יילך כבר??../images/Emo4.gifאני בלחץ...

הי זאת לין777 אמא של שון שינתי את השם לשמי האמיתי, בכל מקרה שון בן שנה ו-4 ועדין אין לו ביטחון לעשות את הצעד הראשון הוא הולך עם מכונית , או כשהוא מחזיק בדברים אבל כשהוא צריך לעשות צעד ממקום למקום הוא מתיישב
זה נורא מאכזב... הוא לא צריך כבר ללכת??? האם אני צריכה לקחת אותו לאורטופד??? כולם בגן שלו הולכים אפילו יותר קטנים ממנו וזה מייאש נורא....

vered4

New member
הליכה ואמון שרירים

הבן שלי הלך עם הליכון(דחיפה) שקנינו לו בטויס אר אס (מבנה משולש, כשמרכז הכובד קרוב). ההליכון מאוד יציב והוא ממש טס איתו בבית, עצר, עשה רוורסים, עלה וירד מהשטיח, בקיצור הראה יכולת שליטה מצוינת בשיווי משקל ושרירי רגליים. הוא טיפוס שבודק עד הסוף לפני שהוא עושה משהו, וכשהוא התחיל ללכת לבד (בגיל שנה וארבעה חמישה חודשים, הוא הלך מצויין, יציב, כמעט שלא נפל. אני ממליצה לקנות לו הליכון כזה, כדי שיתאמן ויתפוס ביטחון. במקביל לכי איתו לאורטופד אם את חוששת שיש לו בעיה שלא קשורה לבטחון עצמי. אל תתיאשי, לכל אחד יש קצב משלו.

אני ממש לא בעד ההליכון..

הילד עלול לאבד שליטה ולהיגרר אחריו..וליפול. לשיקולך.. כדאי לבדוק שמבחינה מוטורית התפתחותית הכל בסדר.. מעבר לזה אין מקום לדאגה זה באמת תלוי בקצב האישי. ומזל טוב על הניק החדש!

vered4

New member
בגלל זה הדגשתי שההליכון הספציפי הזה

יציב בצורה יוצאת דופן, בגלל המבנה המיוחד שלו, הוא שונה לגמרי מכל אותם הליכוני מכוניות למיניהם.

מה הלחץ? הוא בסדר גמור!

טווח הגילאים להתחיל ללכת לבד הוא לא עד שנה וארבעה חודשים אלא יותר מזה. ומעבר לכך את מציינת שהילד הולך עם חפצים... אין לך סיבה לדאגה (בינתים) אני למשל התחלתי ללכת רק בגיל שנה וחצי..- והייתי ספורטאית מצטיינת אז אל תדאגי. מעבר לכך שהזחילה מחזקת את הזרועות ואפילו עוזרת ל"אונות" במוח..... תהיי סבלנית, אין צורך ואפילו לא מומלץ להשתמש בהליכונים, זה משנה את דפוסי ההליכה והמגע עם הקרקע ובנוסף לא הכי בטיחותי! לאט לאט והוא ירוץ , ושלא יליצו אותך בגן וכו´..... וכל הנ" בתנאי שכל השאר אכן תקין!

iris and ben

New member
לדיקלה

הבן שלי התיל לעשות את צעדיו הראשונים בגיל שנה וארבע...היום בגיל המופלג של 20 חודשים הוא רץ!!!

למה את לחוצה כל הילדים אמורים

ללכת עד גיל שנה וחצי. וזה יקרה בין אם תהיי לחוצה נורא ובין אם לאו. יש ילדים זריזים ויש כאלה שהולכים בדיוק לפי הגיל שלהם. הכי חשוב לא להלחיץ את הילד וזה יבוא לבד. בעצמך ציינת שהוא הולך עם חפצים בבית אז גם הליכה חופשית תגיע.

למעלה