מתי שמעתם אותו לראשונה?

מתי שמעתם אותו לראשונה?

אני לא יודע אם זה היה פעם או שלא. סלחו לי מראש. [אני דור, היי] שמעתי את אביתר פעם ראשונה בתחילת כיתה ב' בשנת 97', והשיר הראשון ששמעתי היה מתי נתנשק כמובן. ההתאהבות שלי באביתר נמשכת כבר שנה וקצת מאז שידידה טובה שלי השמיע לי כמה שירים שלו. משם הדרך לא הייתה ארוכה מדי.. מה איתכם?

A N I g M A

New member
תחילת כיתה ב'? וואו

אני שמעתי אותו גם בערך באותה תקופה, אבל הייתי יותר גדולה

../images/Emo6.gifחחחח../images/Emo29.gif

אני בערך לפני שנה.. חברה שלי 'הכירה' לי אותו..

כיתה ז, ברשת ג, יום שבת

לא אשכח את זה לעולם, אבא שלי הסיע אותי לחיפה וזו נסיעה של שעה בערך וכל השעה הזאת שמענו את האלבום הראשון שלו ברשת ג... כשחזרתי לחדרה קניתי אותו, וזהו.. התאהבתי.. הוא גם היה כזה מקסים..

בוא נראה...

אני לא ממש בטוחה, אבל אני זוכרת שראיתי הופעה של מחולה שביצעו ריקוד ל"מתי נתנשק" בכיתה ו' ואז כבר הכרתי את השיר מהרדיו. אני זוכרת שילדים בכיתה שלי צחקקו על זה שהוא שר "נקרע את החולצה ממך"... הפעם הראשונה שממש התעמקתי באביתר היתה שנה שעברה כשחברה שלי הכירה לי את "אקדח" ויוסי וג'אגר הכירו לי את "תתחנני אלי". את הדיסק קניתי בדיוטי פרי
אבל יתכן מאוד שאגלה יום אחד שהוא שינה את חיי... דרך אגב, מגיע לי מזל טוב. קניתי לא מזמן את "שיר טיול" ואת "עומד על נייר". כל כך יפה... |מזילה דמעה מאושר|

evib

New member
טוב...

כנראה שאני הכרתי אותו קצת לפניכם... אחותי מאוד התלהבה ממנו עוד לפני שיצא האלבום הראשון וביום שהוא יצא לחנויות קניתי לה אותו מתנה. היא לא כ"כ אהבה את הרעיון שאחותה הקטנה (אז בת 12 בערך) תשמע שירים כמו אקדח אז היא לא נתנה לי לשמוע אבל כמובן שהייתי גונבת לה אותו כל הזמן ושומעת וכמה זמן אח"כ קניתי עוד עותק גם לעצמי... עכשיו כשאני חושבת על זה אני קניתי ביום שהם יצאו את כל האלבומים של אביתר... אין גבול לאובססיה אני מודה...

238

New member
כשהייתי בת 17

בס"ד התארחנו אצל דודים בשבת,ובן הדוד שלי שנורא התלהב מהדיסק הראשון,קנה אותו,ושטף איתו ת'בית.

MaddyD

New member
אוח, עניין של שנים.

את האצבע על השנה המדויקת לא אצליח לשים, אבל אמא שלי מאוהבת בכל הבנאיס למינהם, אז הוא התנגן המון בבית, רק בשנה האחרונה אני התחלתי להתאהב. עכשיו אני די מאוהבת.

evib

New member
וואי זה מצחיק...../images/Emo6.gif

אצלי זה ממש הפוך... האלבומים הקודמים של אביתר עד היום מתנגנים אצלי בבית רק בדיסקמן שלי
בחיים שלי לא חשבתי להשמיע להורים שלי אף אחד מהם... אני חושבת שהלב שלהם לא חזק מספיק כדי לשמוע על אקדחים, תאטראות רוסיים, אוננות מזויינת ונמוכה ועל כך ש"בראשית ברא האדם את האמונה"... הם יודעים שאני ממש מעריכה אותו ואת מאיר ומכירים את כל האלבומים של מאיר וגם את החדש של אביתר אבל עד עכשיו חוץ מלדעת את השם שלו ואת העובדה שאני הולכת להופעות והמון הם לא ידעו עליו כלום (אני מקווה)... יכול להיות שאני לא מעריכה את החוזק של הלב שלהם מספיק והם כן היו עומדים בזה אבל בחיים שלי לא חשבתי לברר את הסוגייה... עם "אביתר החדש" הם דווקא מסתדרים מצויין אז אני לא יודעת... אבל כל הכבוד לאמא שלך על הפתיחות!!!

MaddyD

New member
שני ההורים שלי

מכורים למוסיקה אבא שלי בצעירותו תקלט במועדוני אנדרגראונד [כעלק] בתלאביב ה'אסורה' ואמא שלי חובבת רוק מתקדם ושאר שיט מתחכם.[:

evib

New member
הלוואי עליי בית כזה...

אצלנו אני המטורפת היחידה....

y a ® d e n

New member
את 'מתי נתנשק' ו'שמתי לי פודרה'

שמעתי שהייתי בערך בכיתה ו' משהו כזה... ואז לא ממש התייחסתי לאביתר... ובתחילת השנה שמעתי את 'אקדח' והתאהבתי בו [בשיר ובאביתר]

גוּזיד

New member
פעם ראשונה שמעתי

לפני הרבה הרבה שנים.... אולי בכיתה ד' o_O או ה'. כשאחותי הייתה שומעת המון את 'שמתי לי פודרה'

eladushi

New member
השמיעו ברדיו שירים מהדיסק

שבועיים בערך אחרי שהוא יצא (הייתי אז בן 9), ואז שמעתי לראשונה את 'כלום לא עצוב', והוא ממש הצחיק אותי... כל הזמן הייתי מזמזם אותו.. התחלתי לאהוב אותו באמת רק לפני 3-4 שנים כשהתוודעתי לדיסק הראשון.

למעלה