מתי תגיע העונה החדשה? אם יש אחת..

BlueyedQT

New member
מתי תגיע העונה החדשה? אם יש אחת..

כזאת...?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifהעונה החדשה...

אם אני לא טועה... כבר משודרת באם טי וי....

Eclipsed 0

New member
מרגיז.

עד לא מזמן היה דריה כל יום. הייתי קמה תמיד ב2 וחצי בלילה כדי לראות. עכשיו שמים את זה בשעות מוזרות בבוקר.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מה לקחת?!

שתיים בלילה? מי קם בשתיים בלילה?
פסיכופטית.. המפי.. לדעתי כבר עדיף לעשות את זה בשעות בבוקר..

resputin

New member
טכנית...

אם אני לא טועה, ערוץ שלוש לא שמים את הפרקים בצורה שהם באו, ז´תומרת שמים פרק מפה ופרק משם, אני לא חושב שהם פועלים לפי צורה מספרית. באמטיוי יש עונה ישנה מפני שאין יותר עונות חדשות- דריה נגמרה השנה עם סרט שקוראים לו is it college yet? זה בעצם היה הסרט שמסיים את דריה, היה באותו יום גם פריוויו לסרט, שמסכם גם את כל חמשת העונות של דריה, קוראים לו "לוק בק אט אנויינס <עצבנות>" והוא, אגב משעשע מאוד. כן נכון, זה עצוב, דריה בעקרון נגמר- אבל היי, יש לנו חמש עונות של זכרונות נעימים.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifמתאים לתפוז..

הם פותחים פורום כשהעונות של הסדרות נגמרות..
אבל כן.. לפחות יש את כל העונות שאני לא בטוחה שיצא לי לראות...

Dracos Love

New member
אמממ ../images/Emo108.gif

הפורום זה היה רעיון שלי, וכנראה הייתי צריכה לחשוב על זה קודם

Esmena

New member
לקום בשתים בלילה? מי בכלל הולך

לישון לפני ארבע לפחות? חופש!

Eclipsed 0

New member
זה היה כשהיו לימודים..

למרות שגם בזמן הלימודים אני לא נוהגת ללכת לישון לפני 4. או בכלל.

Eclipsed 0

New member
כן.

למה את לא בפורום רדיוהד יותר ? למה את עושה חרם על האות ר´ ? הזדהות עם אסייתים או שאת משתתפת בחרם על אותיות, כמו אלה שמחרימים(מחרימימ?) את האותיות הסופיות ?

Esmena

New member
כן...

נגע לליבי מאוד ששאלת למה אני לא בפולום לדיוהד יותל...(למלות שאני בטוחה שזה מתוך תיקווה שאני לא אחזול) ובכן אני דווקא שם ועוד איך, ויש לי כמה וכמה הודעות בעמוד הנוכחי. אז שוב ,תודה! בקשל לחלם: ובכן, בדיוק חזלתי מסובשבוע סועל עם חבלה שאני מדבלת איתה ככה כשנחתתי לראשונה בפולום, ובלוח עליצות המשכתי ככה. כמובן שכל דבל שקשור באסייאתים לק נותן לי מוטיבציה... אבל, זה מתחיל למצות את עצמו, שלא לדבל על "שגיאות" בהן אני כותבת ר´ , שעונות יפה למילה"פתאטי". זה ייגמל בקלוב. ולא, אין קשל ידוע לי עם מחמילי הסופיות.

Eclipsed 0

New member
נחמד מצדך שחזרת (חזלת).

תהני..בינתיים זה מאוד מאתגר לקרוא את ההודעות שלך.

למעלה