מתי 30 seconds to mars באים לארץ?

DarkSecretLove

New member
כרגע לא ידוע..

חבל שפתחת הודעה חדשה
כרגע לא ידוע על תאריך שהבנים אמורים לבוא.. אבל אני בטוחה שנעדכן פה ברגע שיהיה לנו.

Why So Serious

New member
עונה

זאת שני (מהכינוי של סתיו כי אני אצלה יאי
) קיצ.. ככה, הבנים כרגע עובדים על דיסק חדש.אז כמובן שהם לא יגיעו לארץ עד שהוא לא יצא.. אבל.. בתקווה שהם יגיעו בשנתיים הקרובות. אין תאריך ואין כלום. סורי. אם זה עוזר, אנחנו עובדות על זה, ו... עד לפני שהודיעו על התביעה של וירג'ין/EMI הייתה לנו הבטחה אחרי דיבור איתם שהם יבואו במסגרת הסיבוב ההופעות באירופה.. אבל כיווון וכרגע יש תביעה על סך 30מיליון דולר ולא יודעים איפה הם חותמים/חתמו אין עם מי לדבר כדי לחדש משא ומתן לגבי הופעה בארץ.. מקווה שזאת הייתה תשובה מספקת ומפורטת יותר.

TA127

New member
על איזשהו סוג של הפרת חוזה...

אבל על פי הסרטון שלהם ששמו פה, מתברר שהם מוסדרים מבחינת החוק.

etmiys

New member
הממ..

בעיקרון, לפי החוק במדינה שם, אסור להחתים על חוזה של יותר מ7 שנים. הם הוחתמו על חוזה של 9 שנים, והפרו אותו. מצד אחד- החוק לצידם, כי אסור היה להחתים אותם מראש. מצד שני- הם ידעו מראש לכמה זמן הם חותמים.. אני מניחה שנשאר לחכות ולראות מה יהייה..

DarkSecretLove

New member
אכן.

שלושים הוחתמו על חוזה שהיה אמור להיות ל9 שנים וחוקית מותר עד 7. בלי קשר לכך,הם גם אומרים שאת כל ההכנסות וורג'ין EMI לקחו לעצמם והחברים שלנו לא ראו פני מזופת אחד מכל הבלאגן הזה ... נקווה שהסיפור הזה יגמר בסדר..=\ אני בוטחת בבנים שלנו שהם יעשו את מה שהם יכולים בשביל לא לצאת מופסדים מהעניין.. ג'ראד לא יוותר לאף אחד XD הוא קשוח מדי

למעלה