מתי 6 :34

lion 7

New member
מתי 6 :34

فلا تهتموا للغد لان الغد يهتم بما لنفسه _ يكفي اليوم شره ، לכן אל תדאגו ליום מחר כי יום מחר ידאג לו ,ודיה לצרה בשעתה .. מה עושים מחר ? האם יקבלו אותי לעבודה? , אולי מחר יטלפן סופסוף את זה שאני משתוקק/ת לו/ה , מה עם החוב של פלוני , אולי מחר יבוא ויסגור את החוב ? לא יודע מה עם מחר , אני במתח , מחר צפוי לקבל ציון על המבחן , עברתי או לא ? אני דואג מודאג שאפשל !! בעצם מחר זה עוד משהו כמו 24 שעות מקסימום , ויהיה מה שיהיה , אני די ראיתי רשע היום , מספיק ליום את מה שהיה ,לא? הרבה מאיתנו קטני אמונה , מפחדים דואגים ועל עצבים , מחר יהיה או לא יהיה אף אחד יודע ,זה לסיכום , אם אנו מאמינים שבחצות יבוא המשיח בהרף עין , או בשעה 3 בבקר או אפילו ב6 , אז על מה הדאגה , זה לא האימרה של אלה (האפיקורסים) שאומרים "בוא נשתה ונאכל היום כי מחר אנו מתים" זה לא זה , זה התאבדות ,חוסר ענינים , אולם אנו מנווטים על ידיו על ידי הרוח שלבשנו ביום החמשים .. בידיו הופקדו כל מה שבשמים ובארץ והוא יוריש לנו אותם , אז על מה הדאגה למחר ? בוא נקוה ובאמונה שלמה שישוע השבוע הזה לא ינטוש ח"וח אותנו , אלא נרגיש בקרבתו בחיינו , נבין בשביל מה אנו חיים (לא רק אוכל שתיה , או לשמוע את דבריו מאוזן ועוברים מהאוזן השניה לחוץ) , השבוע שהיה היה מלא בכל מיני רשעות ואנו היינו מוגנים בתוך התיבה ומכוסים בדמו של ישוע האהוב, שלא יגרם לנו שום דבר , אלא ההפך השבוע יהיה יותר טוב , אפילו טוב מאד , מחר נתחיל את יומנו בתפילה איתו ונחתום אותה בשמו , שיחה צריך לקיים בכל זמן איתו וגם להנות מגן עדן שהתחיל בלידה החדשה , מה שלא ראתה עין ולא שמעה אוזן למובחרי אלוהים .. שבוע טוב וישוע יחזק אתכם כולכם ישמור עליכם מכל פגע או פגיעות השטן בכל מקום . אמין

למעלה