מתי?

ashlaya

New member
מתי?

מתחילים לחשוב על שם??????? ..........יש למישהי רעיונות לשמות של בנים????כולם דואגים להרוס לנו כל מחשבה על שם שנראה לנו.... מתי חושבים כבר על מוהל וברית באמת תוך שבוע מארגנים הכל?

אסנת+

New member
מתי שרוצים....

אני "מריצה" שמות בראש מהרגע שקלטתי שיש לי עוד ילד בדרך (לקח לי חודשיים שלושה) אבל עדיין לא גיבשנו דעה ממשית על העניין, אז זה ממש לפי ההרגשה. ודרך אגב, את השם לילד הראשון שלנו (ערן) החלטנו יומיים לאחר שהוא נולד מתוך מאגר של 3-4 שמות שהכנו לעצמנו לפני הלידה. בקשר לברית: זו בעיה ! אמורים להכין הכל אחרי הלידה, כי את חייבת להזמין מוהל לתאריך מדוייק, אני נתתי להורים שלי לטפל בזה, זה הדבר האחרון שאת רוצה לחשוב עליו אחרי לידה
. ואני ממליצה על מוהל-רופא ולא מוהל בלבד. מצטערת על הבורות אבל באיזה שבוע את ?

נירית1

New member
באופן עקוני עם את עושה ברית אז

בזמן הברית שואלים לשם הילד, באופן מעשי תעשי מה שאת רוצה. על השם של בני הגדול החלטנו רק יומיים לאחר הלידה ואחרי שהצלחתי להתאים את השם לפרצוף, גם עכשיו יש לי מ"ס שמות ונראה לי שרק אחרי הלידה אני אדע

אורית27

New member
לא להלחץ

אין חוק מסוים שאומר מתי לבחור שם! אני בטוחה שיש לך כמה שמות שמתרוצצים לך בראש אל תכנסי ללחץ מי כך שהשם עוד לא הוחלט ס´הכ את צריכה לאהוב את השם ולהיות החלטית איתו. קחי לך את הזמן להחליט... אני בטוחה שבסוף תבחרי שם מקסים לקט´נציק שלך... דרך אגב אני כבר בעיקרון צריכה ללדת כל יום אבל כבר מתחילת חודש שישי ידעתי שלפיצפון שלי אני הולכת לקרוא גל.. דרך אגב אם קשה לך להחליט על שם יש את האתר"עולם התינוק" שיש שם את אשף השמות שבהחלט יכול לעזור ברעיונות לבחירת השם.

shoshi1

New member
אשליונת,

(מדברים על שמות מה בכלל השם שלך?..) איזה כיוון של שמות את אוהבת? תנכים? כאלה שנשמעים טוב בכל שפה? תכווני וננסה לעזור לך. לגבי ברית והכל - כולם מסתדרים , לא צריך להלחץ! אם אנחנו יכולות לעזור לך במשהו - רק תבקשי! אותו דבר אם יש לך שאלות. ובעיקר: אנחנו פה לתמיכה נפשית אז אם כשהוא כבר יוולד תרגישי לחוצה את מוזמנת לחלוק איתנו..

J-סיקה

New member
מצחיק שאת שואלת אשליה

אני בשבוע 10 ואני כבר חשבתי על שמות לשני המינים כי אני לא יודעת עדין מה יש לי תפסתי את עצמי חושבת על שמות לילדים שלי עוד לפני שהכרתי את בעלי אז מה הקשר ????

ashlaya

New member
שמות...

זה לא שלא חשבנו יש לנו ...אבל מוזר כי יש לנו רק שם אחד שאנחנו די סגורים עליו אבל..נראה לי לבחור מאחד זה....גורלי מידי...או שאולי אני מגזימה עם זה... אני חושבת שאם נראה אותו ופיתאום לא יתחבר לנו השם???

J-סיקה

New member
ככה אומרים

בהרבה פעמים הורים מחליטים על השם המתאים רק כשרואים את הפיצי נולד

אשליה מתוקה....

אנחנו בחרנו את השם לשחר עוד כשהיה "עמוק בתוך הבטן" בחודש שלישי בערך. היינו סגורים על השם ולא היה כל מקום לשינוי. עכשיו אנחנו חושבים שהשם בכלל לא מתאים לו
! אף אחד לא קורא לו שחר! כשהיה בבטן קראנו לו בוטן ועד היום אנחנו קוראים לו בעיקר בוטן ולפעמים תותי או דוגי או אפילו תוכי. זה מה יש. טל

אז למה החלטתם בכל זאת לקרוא לו שחר?

לנו היו כמה שמות שהתלבטנו ביניהם אבל את השם מורן הכי אהבנו וכשמורן נולד ראינו שהשם באמת מתאים לו.

שמות...

היי אשלייה. אצלנו תמיד היה שם מוכן לילדים (חוץ מלתומר שלה נתנו את השם שעה לפני שהיא נולדה). בשחר היה ברור מהשבוע הראשון להריון שזה הולך להיות שחר, גם אם זה בן וגם אם זו בת. אני אמורה ללדת בקרוב (ינואר) ולקטנציק יש שם בערך מהרגע שידענו שזה בן. כאחת שאוהבת דברים מיוחדים הלכתי על שם שכמעט לא שומעים. מעבר לזה שתמיד יש לי שם מוכן בראש והחברות קוראות לי "מילון שמות מהלך" וכל הילדים שלהן, זה שמות שאני נתתי להן. בכל אופן אין לך מה להילחץ, כי אומרים שכשהקטן יוצא, מחברים שם לפרצוף ואז יותר קל למצוא שם... לגבי ברית, אין לי מושג, גם אני בלחץ נוראי כי זה בן ראשון אחרי 2 בנות. בהצלחה

פנינה רק רציתי להגיד לך ש...

תומר זה שם מקסים לבת! והכנסנו אותו לרשימת שמות שלנו. רק שכבר תגיע בת..

J-סיקה

New member
אני אוהבת את השם הזה

ניתאי שם עם כוח והרבה נוכחות לכו על זה

למעלה