מתכוונת לחזור להודו בשנית

שנטי 30

New member
מתכוונת לחזור להודו בשנית

לפני שנתיים וחצי הייתי בדרום הודו , הפעם אני מתכוונת לנסוע לצפון אז ככה מספר שאלות, במידה ואנחת בבמוביי לאן כדאי לנסוע (צפונה כמובן) ושזה לא יהיה המון שעות נסיעה ברכבת כשטיילתי בעבר בדרום הספיק לי יומיים שלושה לכל מקום יומיים קו´צי, שלושה ימים מאיסור יום בנגלור וכו´ איך זה לגבי הצפון אני מתכוונת להיות בוראנסי, אגרה, דלהי וצפון הרחוק רישיקש דרמסלה ומאנלי האם זה אפשרי לעשות את כל זה בחודש.. או שזה צפוף מדי תודה

noaaaa

New member
צפון הודו בחודש

קודם כל אני כבר מקנאה בך.אני מתתתתתתתתה לחזור להודו!!! חודש בצפון לא יספיק לך,כי יש כ"כ הרבה מה לראות,השאלה מה את רוצה לעשות? אם את בקטע של טרקים,אז ממנאלי ומלאדק את יכולה לצאת ו"להתקע" המון זמן. יש את עמק פרוואטי ועמק ספיטי שהוא מ ק ס י ם ואני ממליצה עליו בחום. ואם תגיעי לקשמיר אז בכלל... בקיצור חבל למהר בכל מקום רק כדי להספיק יותר.תחשבי על זה בצורה כזאת שכל מקום שאת מפסידה את בעצם מרוויחה מקום אחר ונשאר לך טעם של עוד...

שנטי 30

New member
תודה, כן מנסיון בדרום הודו

אני יודעת שקשה לתכנן, יהיו ערים שארצה להשאר יותר בגלל האווירה הנוף והחברה.. או סתם שביתת רכבות טוב אז כנראה שאוסיף עוד חודש אבל לאן כדאי להמשיך מבומביי לכיוון צפון?

noaaaa

New member
ברי אל תדאג

אתה תחזור להודו ואני אחזור וכל מי שהודו נגעה לו בנשמתו יחזור!!! ולשנטי 30-אם את יכולה להוסיף עוד חודש זה יהיה נהדר זה רק יוסיף לך... למה את נוחתת בבומביי ולא בדלהי?? בכל אופן מבומביי את יכולה להגיע לראגסטן(מערב הודו) ושם להגיע לפושקאר,אודייפור,גאיסלמר וכו ומשם "לחתוך" לכיוון וארנסי ואגרה,(ושימי לב למה שברי ייעץ לך בקשר לזמני הכניסה) ואחכ תעלי צפונה דרך דלהי.

אוךך נועה../images/Emo9.gif

עכשיו אני בטוח בזה יותר מתמיד.... ודרך אגב שנטי את באמת צריכה לנחות בדלהי (זה יחסוך לך הרבה זמן של נסיעה מבומביי לשם או לראגיסטן) ברי

סלוצקי

New member
עופי צפונה

עכשיו חזרתי מדרום הודו והיא רותחת!!!! כל האזור בין בומביי לדלהי כולל דלהי חם מאוד ולכן רצוי לעלות צפונה כמה שאפשר עד שבורחים מהחם המטורף!

אך נועעעעה....

את כל המקומות שהזכרת לשם אני מת להגיע.... כל פעם רק שאני מזכיר את צמד המילים "צפון הודו" אני שומע דברים מדהימים יותר ויותר..... ואין ספק שאת תרמת לזה עוד יותר עכשיו הקטע הכי מדהים זה שאני יודע שאני אטוס לשם רק לא יודע מתי... (כמו רוב מי שהיה שם אני מאמין) ברי

שנטי כמעט שכחתי ....

קחי טיפ קטן.... כשאר את תגיעי לטא´ג מאהל יה מחיר לבוקר ומחיר לערב (שקיעה וזריחה) אם אני זוכר נכון המחיר הוא פי כמה מאשר המחיר הרגיל בוקר זה בערך בין 5 וחצי או משהו כזה עד 6 ומשהו (אם אני לא טועה) ערב זה (לפני השקיעה ) אם את בבוקר אז אין לך ברירה ואת תשלמי את המחיר היקר (תאמיני לי זה שווה) אם את בערב אז את יכולה לחסוך את זה פשוט תיכנסי בצהריים (במחיר הרגיל) ותשארי שם עד השקיעה... אהה וגם תבררי היכן לאכול בזמנו כשהייתי שם הייתה מן כזו קומבינה לשים איזה משהו משלשל באוכל ואז לקרוא לרופא שיקח לך הרבה כסף על התרופות ואז הוא ובעל המסעדה מתחלקים... זה היה די מפורסם כל הקטע הזה והיו כבר מסעדות שהיה ידוע שלישראלים הם לא עושים את זה (אנחנו מאפייה בכל מקום) בהצלחה לך אין ספק שתהני.. ברי

yalyal

New member
יום ראשון

כשאני הייתי בתחילת 2000 אז בימי ראשוןבכלל לא לקחו כסף, אבל מומלץ להגיע מוקדם, כי כשאנו כבר הספקנו לצאת, היה תור מכאן ועד להודעה חדשה...

yalyal

New member
צודק!!!

התעצלתי לפתוח את רישומיי, אך לאחר בדיקה קצרה זה אכן יום שישי.

שנטי 30

New member
שאלתי לגבי בומביי

כי עדיין לא סגרתי לגבי כרטיס, ורוב הטיסות הן לבומביי ויותר זולות ופחות זמן המתנה, הטיסות הזולות לדלהי הן עם המתנה בירדן, ולא ממש מתאים כרגע בזמנים אחרים לא הייתי חושבת פעמיים.. מישהו פעם נסע עם המתנה באוזבקיסטן? קיבלתי גם דרכם הצעת מחיר.

noaaaa

New member
טיסה דרך אוזבקיסטן

אני מכירה שניים שטסו דרכם ולא היו בעיות,שמעתי רק על ההמתנה הארוכה. נראה לי שדרך ירדן גם בימים אלו זה בסדר,תבדקי כמה ישראלים יש שם,אני טסתי איתם פעם אחת וגם נחתנו בקטר!!! וזה היה ללא ידיעתנו אבל אף אחד לא התרגש מזה..סהכ,ביננו מי יפוצץ מטוס עם ירדנים??!?

1simple

New member
ברי אני חייב להוסיף...

המחיר לפחות מתוקופתי שזה שנה וחצי הוא 20 דולר ללא הבדל אך דבר חשוב.. יש נטיה לתת כול יום שישי שני קרי פעם בשבועיים כניסה חינם היייץי מברר את זה שהייתי באיזור ומנסה לתאם הגעה בזמן..אני נכנסתי בחינם.. ושאלה חשובה.. אני עד היום לא ממש ראיתי הבדל בין בוקר לערב ...אז אם מישהו יעיר את עיניי זה יהיה נחמד.. לסיום פגשתי שני מבוגרים נחמדים שסיפרו לי שנכנסו בחינם בטעות דרך פירצה אז גם את זה ניתן לבדוק תהנו

למעלה