מתכון: אוסובוקו חזיר
מתכון: אוסובוקו חזיר החומרים: 6 יחידות אוסובוקו חזיר 1 כף כמון 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פפריקה חריפה 1 כפית כורכום 5 גרעיני הל 1 כוס מים שמן זית שמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את האוסובוקו במשך דקה מכל צד. 2. בקערה, מערבבים יחדיו את כל התבלינים עם שמן הזית. 3. מורחים את האוסובוקו בתערובת ומניחים את החתיכות בסיר. 4. מוזגים את התערבות על האוסובוקו בסיר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים. *מדי 20 דקות הופכים את האוסובוקו ברוטב. הערות: מקור המתכון: ני רצוק
מתכון: אוסובוקו חזיר החומרים: 6 יחידות אוסובוקו חזיר 1 כף כמון 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פפריקה חריפה 1 כפית כורכום 5 גרעיני הל 1 כוס מים שמן זית שמן לטיגון אופן ההכנה: 1. מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את האוסובוקו במשך דקה מכל צד. 2. בקערה, מערבבים יחדיו את כל התבלינים עם שמן הזית. 3. מורחים את האוסובוקו בתערובת ומניחים את החתיכות בסיר. 4. מוזגים את התערבות על האוסובוקו בסיר ומבשלים על אש קטנה כשעתיים. *מדי 20 דקות הופכים את האוסובוקו ברוטב. הערות: מקור המתכון: ני רצוק